Planen var att ta en nykter månad, gick sådär och höll mig u kragen i en vecka. Vaknade vid 21 idag med en otrolig ångest, bortsupna nycklar även fast man var hemma, och en polare råkade slita loss handfatet ifrån kaklet i badrummet.suck

Vad tänker du göra åt saken?
Vill du ha det så? Eller förändring? Det är helt ok om du bara ville skriva ut lite ångest, jag lyssnar.
Låter kanske hårt men jag såg ingen fråga direkt din historia ovan. Men det lät inte vidare kul. Känner igen känslan allt för väl.
Så använd den där ångesten till att lista ut hur du vill må framöver. En förändring kanske innebär att träffa polare som river badrumsinredning lite mer sällan. Hur kom det sig att den vita månaden kom av sig?
Ta nya tag och använd ångesten för att komma vidare. Men förträng det inte, du behöver den för att hålla dig på banan.
Om du vill dra ner är det ju viktigt med stenhårda regler. Tyvär tror jag inte att en vit månad har någon som helst effekt på ditt intag även om du klarat hela. Du måste fortfarande ha regler för när, hur mkt etc. Min erfarenhet av vita månader eller även flera vita är att jag snabbt kommit tillbaka till samma eller högre nivå. Men du kan grejja det med motivation och disciplin. Läs runt lite mer här för inspiration och gemenskap.
Nya tag, kämpa på!