Vita adventsdagar, vit julafton, vita mellandagar & slutligen vitt nyår.

Det låter som du beslutat dig för en vit jul och att du här specificerat vad och när exakt det kommer vara vitt.

Kanske var det en idé för att få med dig flera på tåget?

Önskar en god helg,

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Kärleksguden

Ja, om någon mer vill. Skulle vela kunna åka iväg några helgdagar och handla julklappar, kanske gå ned och hämta julstakar och sätta i fönsterna snart.

Kanske baka lite, utan att man har känningar av alkohol i kroppen.

Jag var vit förra nyår, och julafton. Men jag tror jag drack en del dagarna runt omkring. Så vill jag inte ha det i år.

Jag ska ha min första nyktra jul på säkert femton år. Jag längtar supermycket. Låt oss fira kärleken och friden tillsammans. Det låter fint med ljusstakarna.

Har alltid firat julafton helvit och inte inbjudit till något alternativ. Känns fantastiskt bra. Fint initiatov. ♡

Knutten

Det gör du rätt i, jag satsar med på en vit jul, har dock bara druckigt en gång på julafton och det var ifjol då man var ensam, iår blir det volontärarbete för hemlösa. Då jag ej har någon familj så kan man lika gärna hjälpa andra istället för att glo framför tv:n med sprit. Det är bra att du kämpar på, spec om det är barn med i bilden då det är deras högtid så se dom som en motivator isåfall :)

Kärleksguden

Har ej egna barn, och ska i år inte fira jul som morbror. De har egna planer, jag kanske åker till pappa och äter lite mat osv. Kanske köper någon julklapp åt han och hans fru i år. Tror det hade vart uppskattat. Det är en nykter dag, men julen är ganska lång. Iaf för mig. Den börjar redan första december för mig.

Vill orka ta in av andras dekorationer på stan, finna glädje, vara lite extra glad och hjälpsam hela månaden ut. Det är lite svårt när jag känner mig så ensam utan egen familj och lite deppig av att inte ha de saker jag vill ha. Men det blir förhoppningsvis bättre bara man ger det en chans och är kämpar lite.

Det är så enkelt att att tycka synd om sig själv och ge upp. Men jag vill inte ge upp.