Ny här med egen tråd. Har dock läst många inlägg sedan jag hittade forumet för några veckor sedan.

Bestämde i tisdags morse att det får vara nog nu. Kände inte ens ett sug de första dagarna, ett par värktabletter mot huvudvärken bara. Efter att ha läst mångas berättelser förstod jag att lockelsen säkert kommer att dyka upp. I går längtade jag, men tack och lov infann sig aldrig tillfället.

Nu önskar jag lite pepp när suget sätter in. Har förstått att det finns många, många i samma situation som jag. Att det hjälper att läsa om andras erfarenheter och se responsen de får känns stort.

Hälsningar en lyckligt gift kvinna med ett bra jobb och flera fina (vuxna) barn. Så varför?

... oss behöver du inte göra vännen. Ta emot vår tröst och omtanke istället. Du är så wired att ’ta hand om’ att det är fantastiskt att du ens orkar räcka ut en hand och dra i nödbromsen..

Känn vår värme, ömhet och energi, vännen. Sen försöker du hitta nån att anförtro dej år irl - kan du göra det för mej ?

Styrkekramar ?

Läser vad du skriver , tycker du är så modig !
Vågar berätta precis hur du gör , hur du lever.
Det är det detta forum är till för, att kunna skriva precis som allt är just nu, hur det är idag .
Ingen dömmer dig , du får istället hjälp o stöd av alla forumvänner .
Det är fantastiskt !
Jag har valt att berätta för mina vänner om a-problemen, vilket varit både bra o dåligt . Bra när jag är duktig , sämre när jag inte sköter mig , då kan någon bli mkt besviken på mig .
Det gör inte att jag mår bättre precis ...
Skönt med någon vän som vet men tänk på till vem du berättar , är mitt råd .
Att smyga för maken är så jobbigt . Jag gör exakt samma sak . Vill inte se besvikelsen i hans ögon igen när jag berättar att jag återigen ljugit för honom ...
Fast vi vet båda två att det är bäst att berätta, för leva med att smyga är så destruktivt . Det är oftast en lättnad när du talat om att du återigen fallit dit .
Han stöttar dig , det vet du .
Många kramar ❤️

Vinäger, snälla rara underbara forumvän, du måste stoppa detta tvångsbeteende nu!
Din kropp kanske bara kraschar helt plötsligt och du kan få skador för resten av livet!
Det känns som du håller på med en rysk roulette.
Samla ihop din styrka, för den finns ju där som vi alla vet som följt din tråd från början, och bara bestäm dig.
Som John-Erik säger, ta något lugnande de första dagarna för abstinensen.
Jag önskar så innerligt att du ska fixa detta!!?????
Kramar
???

Din tråd var en av de första jag läste igenom när jag började skriva här för snart sju veckor sedan.
Känner igen mig i så många saker du skriver om. Har tänkt mycket på dig efter ditt inlägg igår. Vad jobbigt du måste ha det. Starkt av dig att skriva så ärligt och öppet.
När jag för snart sju veckor sedan var rätt långt nere i ett svart hål så hittade jag lite dagboksanteckningar jag gjort under de sista åren. I varje inlägg jag skrev så upptog mitt drickande och smusslande det mesta. Varje gång skrev jag ungefär "nu får det räcka, imorgon måste jag börja ett nytt nyktrare liv". När läste igenom inläggen jag skrivit insåg jag att absolut ingenting hade gått som jag hade tänkt mig. Jag hade aldrig börjat ett nyktrare liv, tvärtom hade det bara blivit mer och mer. Den här insikten slog ner som en bomb i mig och gjorde mig fruktansvärt nere. Det var då jag ringde upp min fru på hennes jobb och berättade hur det låg till och bad henne köra in mig till akuten. Så här sju veckor efteråt är det en av de bästa sakerna jag har gjort.
Läs dina gamla inlägg och tänk efter om det inte vore skönt och bra att berätta för din M hur det är? Ensam är inte alltid stark och ni verkar ju ha en så fin relation!
Tänker på dig och vet att du fixar detta!

Har varit på tjänsteresa till en närliggande stad. Valde självklart att ta en av tjänstebilarna då det skulle bli perfekt att stanna vid köpcentrat på hemvägen. Av en enda orsak, gissa vilken...

Jag hade planerat sedan drygt en vecka hur många terror jag skulle handla. Ingen skulle känna igen mig. Skulle dessutom hinna hem före M och gömma allt. Rena julafton.

I morse gnagde gårdagen lite inom mig, det erkänner jag, men jag slog bort det. En sådan här chans skulle inte få gå rill spillo...

Jag parkerade utanför, gick in på Systemet och plockade på mig sex tetror, 14-procentiga. Hade sett till att ha kontanter, förstås, missar inga detaljer. Ställde mig i kö och...

... började svettas och blev gråtfärdig. Det kändes så fruktansvärt fel. Alla era ord efter att jag slog i min absoluta botten i går ringde i mina öron.

Jag ställde ner korgen, rusade ut till bilen, tog upp telefonen och letade mig in hit. Läste allt det fina - och mitt eget fula - medan tårarna rann. Så fort jag kunde se klart, startade jag bilen och körde därifrån.

Tack som f-n för att ni finns! ♡♡♡

Vet inte hur det blir i morgon, på onsdag eller nästa vecka/månad/år, men i dag är jag nykter!

Bra gjort! Vi finns alltid här för dig! (Även om just jag har varit lite frånvarande på sistone..). Berätta imorgon hur det känns.
Kram❤️❤️

John-Erik

Det var starkt..

Du får en kram av mig. Håll ut nu så blir det bättre.
Du vet ju själv hur allt förhåller sig så ord är överflödiga

Var rädd om dig passar fint att säga.
Hoppas du mår bättre i morgon

//John

John-Erik

Glömde skriva om ett fenomen när det gäller dig Vinäger.
Du har många följare här och jag tror anledningen är att du är 100% ärlig.
Det krävs mod att berätta allt ocensurerat rakt upp och ned. Pang på bara.
Du är begåvad med detta och jag tror att du har en bra plattform att utgå
ifrån. Du ljuger inte om spriten och det är fint.
Du har nått botten nu så det är uppåt nu som gäller. Att må dåligt är en bra
början till något nytt och större. Det går att må bra Vinäger..

Kram

John

.... vännen.

Hoppas natten var ok. Tänker på dej idag. Håll i, håll ut. Vi finns alla bakom dej.

Styrkekramar ?

Anxiete

också få skicka en stor varm kram ? Vad du kämpar och vilken styrka du har!
Som närmast blir man ju orolig när det går bakåt ,det som gör en mest orolig är när man märker att saker o ting är fel men det som gör mest ont är förnekelsen.
Jag förstår att man inte vill berätta men för sin egen skull och kärlekens skull så tror jag det är det bästa .

Stor kram ?

Som gick ut ur bolaget, lämnade kvar en snopen beroende. Det har hjälpt mig att tänka så. Min hjärna är beroende och mixar och trixar så jag ska dricka, ljuga, dölja..Jag som person vill inte det..Du Vinäger är stark..???Kram?

Vet inte om det var autokorrekt i din mobil eller ett medvetet val att skriva ”hur många terror du skulle köpa” men det var hur som helst en väldigt bra benämning. Vilken fantastisk ansträngning att du valde att ta ställning mot terrorn och inte ge upp.
Tänker på dig och din, just nu extra jobbiga kamp.

Oavsett om du finns eller inte:

Gode gud, jag behöver hjälp - akut!

Fixa en skyddsängel eller något, det här går inte längre...

Snälla gamla och nya forumvänner, skicka en hälsning om ni vill, jag är vid ruinens brant. Kommer förmodligen att söka vård i dag. Är helt slut. Dricker från morgon till kväll. Pallar inte längre. Gråter så mycket att jag knappt ser vad jag skriver...

Förlåt, förebilden håller inte längre, varken här eller ute i det så kallade riktiga livet, vilket är betydligt mindre verkligt än det vi lever här.

Tack för att ni finns.

Hjälp mig, snälla!