Det är min dag 1 nu igen. Vet inte vilken gång i raden. Varit nykter förut genom AA. 1 år. 3 år. 4 år. Nu har jag eg befunnit mig i ett 2 år långt återfall.

Jag dricker en vecka. Är nykter en vecka el två, och så upprepas det. Jag isolerar mig 100%, svarar knappt i telefon. Dricker ca 2.5 liter vin om dagen. Ibland när jag dricker så kräks jag och jag får inte ner något, varken alkohol eller mat.

Jag har tid på en beroendemottagning i morgon och jag ska försöka gå på mkt möten osv. Men känns hopplöst, fast jag fått det att funka tidigare och nu känner jag typ att jag inte orkar mer.

Skriver här för jag tänker att det kan inte skada. Hoppas jag får det att funka den här gången.

Du har hittat hit och ger det en chans. Som du skriver är du på din dag 1 nu igen samtidigt har du lång erfarenhet av nykterhet i bagaget. Även om det inte känns så just nu finns det kanske någonting från det du tidigare gjort som kommer kunna vara hjälpsamt framåt. Du har sökt stöd och är nu beredd att testa oavsett vad du har för tankar ger du dig själv det här. Någonstans ifrån hittar du en energi och tar steg. Bra idé att kasta ut flera krokar som du gjort och du kommer må bättre på sikt. Nu är du precis igång!

Fortsätt gärna skriva och läsa här, ibland behöver man skriva lite innan en tråd får fart. Ser att du startade två, kan vara att något hängde sig eller liknande. Bra att du tog tag i det och direkt skrev en gång till!

Igen, varmt välkommen!

Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet