Zcina12

Det spädde på min ensamhets känsla?.
Jag är singel och lever ett ”ensam” liv men när jag sträckte ut min hand och bad om hjälp?... nothing! Tack för den! Jag gillar mitt singel liv mm MEN det som saknas är ”prata” vänner. Nån jag faktiskt kan säga jag är alkoholist och vill/behöver hjälp av/till!

Nu har ”vi” startat en NAgrupp på ön, möten onsdagar (nr4) på onsdag?. Men när man bor långt ut pål landet så är internet en samtals möjlighet. Blev nästan helt ignorerad....vilket stöd ger det?
Vad ska man säga/berätta för att få ”svar”?

Utlämnande? Ja!! Men varför kan inte lilla jag få respons? Är det en osynlig grupp här? Som ”känner” varandra i IRL?

Grattis till Ersom lyckatsoch Lycka till till Er som kämpar

Ett bra steg mot en förändring i ditt liv. Läs och skriv. Alla vi som är här kämpar på varsitt håll på olika sätt. Ibland kan det ta några timmar el ett par dagar innan man får svar. Du är inte själv i detta!

nydag2018

Ibland är det mycket uppdateringar här samtidigt vilket gör att en del trådar "försvinner" lite men fortsätt skriva i din tråd så kommer responsen förr eller senare ?

Femina

Hej!
Har du flera trådar på forumet? Jag bara undrar eftersom ditt första inlägg i denna tråd handlar om utebliven respons. Vet du, jag får inte heller jättemycket respons men vissa här på forumet har följt varandra i åratal! Dessutom tror jag att man ska vara aktiv, helst varje dag, och läsa/svara i andra trådar. Nu vet jag ju inget mer om dig än att du saknar respons och bor lite avsides men fortsätt att skriva. Vi finns alla här för varandra!
Kram,

Femina

Jag letade lite bakåt och hittade ditt inlägg från 14/10. Du fick svar från Carina på Alkoholhjälpen den 18/10 och sen tog det slut. Var det ditt första inlägg? Rent spontant känner jag bara att du inte berättar något om dig själv som vi kan relatera till. Ge inte upp! Vem är du och hur mår du nu? Vad fick dig att skriva här? Jo, något med A förstås men vi är alla olika. Jag kommer hålla koll på dig!
Din nya cyber-vän,

... att man inte får svar. Det är samma för mig. Jag får inte heller svar på allt jag skriver men det gäller att ligga i och hålla is in tråd. Jag skrev i lördags - inget svar och då hamnar man liksom långt bak och får leta upp tråden igen. Många här inne, inklusive jag själv har det jobbigt både i familje situationer blandat med alkohol. Skriv i andras trådar om du orkar, annars läs och gläds med andra eller hur jobbigt livet kan var ibland