Bryt helt med alkoholen, jag är inne på dag 14 och visst går det upp och ner men känslan att vakna utan bakrus och ha ork till att hitta på saker är svårslagen.

Ultra

Har hållt upp tidigare o kännt den sköna känsla du beskriver dvs att vara utan bakrus o pigg...men efter några dagar faller jag dit igen men vill verkligen sluta helt...

Jag höll upp i tre månader för två år sedan, drack ganska kontrollerat i ett par månader efter det men sen var det nästan dagligen i gammal god vana. Gör ett nytt försök nu, har dock inte bestämt hur länge än. Funderar på tre till sex månader.
Skall se om det hjälper att vara med här samt att jag har berättat för min fru hur det ligger till.
Häng på så klarar vi det tillsammans!

Ultra

Chansen: jag hänger på...idag var det julbord o blev 2 öl (bara) men nu får det bli lite ordning på livet så imorgon blir dag nr 1 utan A, känner mig så sliten o trött av giftet

Ultra

En ny dag, en ny vecka...känner ångesten som ligger o kryper i kroppen men idag en dag utan A...dag 1 så har en lång väg att vandra....ha en bra dag alla ni där ute

Nu kör vi på detta! Imorgon är det dag 2 osv osv.
Julbord med ”bara” två öl får man väl ändå säga är godkänt.

Femina

Jag är också på dag ett. Känns som myrsteg på en lång resa. Vi får hjälpas åt.

dag 1 för mig med.
Håller med om att det känns som ett myrsteg på den lååånga resan. Jag önskar att jag hade fler dagar att visa upp. Men tänker också att det kan ju inte bli två, tre, fyra, sjutton, fyrtiotre eller hundra utan att passera ett. Så det är bara att tugga i sig. Det är som de säger:
-Hur äter man en elefant egentligen?
- En bit itaget!
Vi ses i morgon igen! Då är det dag 2! :)

Ultra

Ja kul nu är vi ju ett litet kämpande gäng...dag 1 går ok o gjort som du Chansen, som gammal löpare blev det en timme på löpbandet känns gott efteråt ?

Smög in i det här forumet i dag ( ett stort steg för mig)
Värmer att läsa era utelämnande och ändå uppmuntrande ord.
Min strategi dag 1......( kanske jättetokigt och kontraproduktivt).... Men på något sätt. ändå logiskt för mig, som ör van att ”sippa ” på vin ( förskönande omskrivning)... hela kvällarna.
Jag har köpt en flaska a-fritt vin...bara för att.....känna att jag gjort något......annat!
Lycka till i dag och i kväll alla ni där ute!

Femina

Förlåt mig. Jag har lovat mig själv att absolut inte logga in här på forumet fler gånger om jag inte är nykter.
Kramar

Här finns mycket att läsa av många som är väldigt duktiga på att uttrycka sig.
Man känner igen sig i mycket och får många tankeställare när man läser texterna. Många små uppvaknanden för mig om hur illa/långt gången man faktiskt är......Jag har vart med i drygt två veckor och ör faktiskt på dag 15? idag.

Vi finns här för dig även om du inte är nykter just nu. Det var så jag tolkade det?
Vad fick dig att dricka idag? Dag 1? Det kommer en ny dag ett imorgon så hänger du på i denna tråden! Vi fixar detta tillsammans!

Vi är alla sköra. Och du är inte ensam i det. Låter som en klyscha men är inte mindre sant för det...... I morgon är en ny dag...
Jag sneglar på min box uppe i skåpet och än är inte kvällen slut. Det är bara att inse att man inte hamnat i den hör tråden av en slump.....Hade det varit enkelt, så hade vi inte varit här!
(och tack för välkomsthälsningen från Chansen- två veckor är i detta perspektiv en oändlighet.....)

Ultra

Femina
Det har hänt oss alla här men kämpa med en ny dag 1 i morgon....
Vintervila, tufft med en box i skåpet, här hos mig finns inget absolut inget med A det skulle bli svårt för mig o Chansen är du på dag 15 ??
Slump att jag hamnade o känns bra att ”prata” med andra med samma problem o situation ?

Ultra

Dag 2
Dricker morgonkaffe o har sovit ok även om humöret inte är på topp men nu blir det att klara ännu en dag utan A
Önskar alla en bra dag