Pim-Pim filmen var superrolig känner ett nytt behov av att hitta på roliga saker eller göra något annat än bara vara. Gick utmärkt med vin men inte utan då blir man rastlös..
Varit ut på en kort promenad i det vackra vädret men med Isgator får man välja var man går för vill inte bryta foten igen eller ännu värre andra foten! Hatar is o isiga gator!! Nu har gröna butiken stängt för helgen så behöver man inte fundera över det mer ?
Helger är svårast då har jag mer vinsug i veckorna brukar jag inte dricka då är det jobb o rutiner. Just säkerställt att man klarar minst 10 dagar då haha men målet ligger längre bort än så ? härlig lördag o allhelgona afton till er alla! Mys o må bra!! Kram

Känner att jag mår bättre o bättre mer ork får mer gjort tar nya initiativ hittar på saker. Gillar egentligen att överraska o hitta på saker för familjen för lite mys eller kul. Känner att den sidan börjar glimta till igen - börjar känna igen mig själv! Skön känsla! Det är den jag måste ta fasta på!
Pim-Pim jag bröt min fot för 2 år sen men den bråkar än skit foten så arg på den ibland ?? livrädd när det är halt ute...vill inte göra samma tuffa resa igen ??
Absolut vi kan stötta oss på isen ??broddar fundera inte KÖP det Pim-Pim!! Jag köpte ett antal olika finns flera värdelösa som bara släpper o ligger snart på marken. Köpte ett par man sätter på klacken med kardborreband de funkar o är smidiga att ta av o på! De ligger alltid i väskan på vintern! En bra investering för en bruten fot är inte att leka med! Ha en fin dag alla kämpar grått o mulet ute men vad tusan något kan man kanske hitta på? Baka kanske med yngste tonåringen?? Styrkramar till den som behöver - eller ja det behöver alla!!

Jag tittade mig i spegeln idag och såg en annan PimPim. Svullnaden och rödbrusigheten börjar ge med sig och jag såg inte så sliten ut! Det är också någonting jag saknat. Har det sista sett otroligt rödflammig ut men idag så var det en helt annan lyster i huden. Dock är ju rynkorna kvar ??? så jag får fortsätta använda filter om jag tar selfies... ?
Nåväl - broddar får det bli för det är sjukt jobbigt att gå och spänna sig så fort det blir halt. Ska internetshoppa här och nu!
Ha en go söndag!

Kram PimPim? - hon som har en liten gnista i ögonen idag ✨

Skön känsla idag. Har varit en stressig dag med början strax efter 7 o röntga foten på sjukhuset. Stress o in på jobbet för en MEGA stressig dag..en av dom värsta på månaden..bollade allt fixade trixade utan att känna direkt stress...märklig känsla. Går från jobbet o känner mig glad. Orkar in o handla en sväng (fortfarande energi kvar?)
Otroligt...ja jag vet ju vad det beror på. Hjärnan fick vila i helgen - kroppen fick sova..så enkelt var det att man inte fattar??

Dagarna rullar på känner mindre o mindre stress o irritation som jag gör när man blir stressad! Sover bra om nätterna om man inte skulle vara tvungen att upp o jobba ja då hade jag lätt sovit längre ??
Känns otroligt månadens stressigaste dagar gjorda o det bara flyter. Har slutat druckit kaffe för jag inbillade mig att det gav ångest - idag vågade jag mig till o med på en kopp på jobbet - nej då ingen ångest ??
Fixat middag för mamma pappa o bror ikväll efter jobbet med för att fira mamma som fyller år inte ens det blev stress...bara flöt inget mer än stressad för att få det gjort efter jobbet o i tid men tja det flöt ?
Nu trött alla har gått hem nöjda mätta o glada dax för sängen snart ?? kommer somna nöjd efter en händelserik dag ??
Kram o pepp till er andra! Fantastiskt att känna lugnet man får!

Fan vad A har gjort så man inbillat sig massor genom åren!
Skönt att du känner ro och att sömnen är skön nu! Det är du värd! En god natts sömn!
Har du drömt några konstiga drömmar ännu?
Vet att jag började göra det efter ett tag sist jag slutade! De var så otäckt verkliga så jag på riktigt trodde allt inträffat när jag vaknade.

Sov gott och hoppas din morgondag blir lika givande som denna dag varit för dig! ?

Kram PimPim ?

Dag 9 eller 21 -2 kan man också räkna ? det sista låter bättre! ?
Nej har klarat mig från konstiga drömmar tack o lov o hoppas jag slipper låter läskigt Pim-Pim ??
Trodde att de värsta dagarna på jobbet var gjorda men idag var en stressig dag massa skitmail som krävde svar rapporter som skulle uppdateras kort sagt en skitdag då önskade jag nästan att komma hem o döva med vin - sa nästan för slog bort den o tänkte på hur himla skönt det är utan o hur bra man mär o framförallt att lära hjärnan att det röda giftet inte är någon universallösning på all världens problem för det är det verkligen inte! Skapar bara massa mer! Lite mental träning där minsann när jag satt i bilen haha ?
Till sjukhuset idag för återkoll med foten ska operera bort lite skrot ur foten så tror läkaren att foten kommer göra mindre ont ?? hurra för den o hoppas hoppas att det hjälper! Lite nervös för ny operation o sövning men tror det blir bra ??
Han är toppen den läkaren så lugn proffsig o förklarar så man förstår ?
Frågade men jag behöver inte gipsas igen? Nej då inte om du inte hemskt gärna vill ?? sa nej tack haft nog med gips o stövel för att det ska räcka för ett bra tag framåt!!
Lite salt lite sött o lite surt en blandning som livet är har dagen varit! Styrka o pepp till er alla inklusive mig själv ??

...fixar du och jag tror att det kommer bli bättre när de tar ut skrotet! Hade en pärs på jobbet idag med då vi hade arbetsmiljöverket på inspektion ang kemikaliehanteringen och jag är skyddsombud. Jäklar vad petiga de är med allt!
Sov gott nu och grattis till alla dina nyktra dagar ?

Kram PimPim ?

Eller 22-2 låter bättre. Ganska ok dag. Haft lite stress myrkrypnings känningar vet inte varför liksom rastlös. Näväl var o tränade en sväng med en kompis så skönt efteråt!
Tittat lite på tv o nu vääääldigt trött ??
I morgon ledig det som faktiskt slog mig ikväll var att en ledig fredag hade varit garanterat vin på torsdagen - den tanken har inte ens slagit mig ingen alls längtan efter det! I morgon fredag o helg - ja fredag o lördag vilar man på eller hittar på något kul! Man sitter inte hemma o dricker en massa vin! Hoppas den styrkan håller i sig ?
Pim-Pim tror tack för pepp! Ja lite orolig för fotskrället ?? samtidigt som jag vill få det gjort snabbt! Han nämnde att man kunde göra den under lokalbedövning. Lät hemskt igår men efter att ha pratat med mamma o en kompis lutar jag åt det...går fortare man slipper fasta o annat tjafs. Planen ligger lurar i ögonen så jag slipper höra vad dom gör ? men visst lite så...usch ja skulle gärna döva den oron med lite rävgift men nix inget sånt hemma. Funksr att fånga bananflugor i i varjefall men inte mycket annat ?
Styrkekramar o pepp sov gott till oss alla!

(23-2) dagen började inte bra. Skulle varit ledig o haft massage på morgonen (IR bastu o lymfmassage) men hon var sjuk o hade missat meddela. Suck! Åkte in o jobbade istället hade inte fantasi att hitta på något oförberett. Trött idag ??
Varit små irriterad funderat över vad som irriterat en. En sak är att jag är hela familjens projektledare alltid jag som fixar ordnar bestämmer middag fixar med barnen (ja köper den då det inte är sambons ”barn” utan mina). Varannan helg är dom hos pappan o det är en pappa helg i helgen. Kände mig så less - om inte jag styr upp något så ska man sitta i soffan hela helgen o bara softa. Visst det kan man göra ibland men eftersom det bara är varannan helg borde man göra något annat...också..
Skrev ett meddelade till sambon att han var projektledare i helgen o att jag köpte att en kväll (idag fredag o trött) satt hemma men att jag ville att han styrde upp något bio restaurang eller annat i morgon isåfall. Sen skrev jag ett nytt meddelande när jag åkt hem - inte en susning vad vi ska äta du bestämmer jag är redan hemma ?
Nu är han på maxi o köper allt gott han kan hitta på ❤️❤️ Budskapet gick fram. I helgen vilar jag eller åtminstone vilar projektledaren idag haha ?
Kommer vakna med mina tusen projekt i morgon ändå så men idag vilar jag!
Idag saknar jag lite gott vin...skulle behöva lugn men lite smaskens blir nog bra! Nu vila på spikmattan innan jag får se allt gott som kommer hem! Tur sambon nästan aldrig dricker så inget sånt kommer hem! Ha en härlig fredag! Styrka till mig o alla andra!

Har läst din tråd. Känner igen det där med att vara familjens projektledare skönt att du fick vila lite och sambon ryckte in ? visst är det underbart att sova och vakna utan att ha druckit alkohol kvällen innan ? jag längtar själv efter få mer energi. Kram Greta

(24-2) lite lugnare lite mindre sug idag.
Bestämde att gå på bio vid kl 15 passande tid precis när grönan stänger ?
Tänkte när jag satt på bion alla dom som är här har nog klarat av sin handel redan ? eller vad vet jag alla kanske var nykterister!
Bohemian Rhapsody såg vi GRYMT bra film o sorglig samtidigt som den helt klart är en av de bästa filmerna man sett!
Ätit lyxmat ikväll oxfilé ja man får göra sånt när man sparar pengar o behöver få lite känsla av lyx! Gott var det!
Ja Greta att vara familjens projektledare är tufft o utmanande! Allt hänger på om man själv tar tag i saker eller bestämmer vad man ska hitta på...
Nu blir det lite soffhäng o kolla in Birdbox som alla pratar om...!!!
Ha en superskön kväll här blir det vatten o cola i glasen o kommer vakna utan baksmälla! Styrka o kramar till er o mig själv!

Vi har oxfilé i frysen och den har jag inte vågat ta fram för då skall det ju drickas vin. Så underbart att ni båda dricker cola ? kan berätta att det gjorde vi också igår. Iofs har maken värsta magkatarren men det brukar inte hindra honom från alkohol. Visst är det helt underbart att vakna utan baksmälla !! ?Greta

Greta kände först samma sak oxfilé är lika med vin den sanningen stämmer väl också för mig ? men...gick bra att dricka läsk till med. Har alkoholfritt vin men tror mest att det kommer smaka någon konstig juice så njae kan va utan det ett tag...
Ja min sambo dricker sällan för att inte säga att det är så sällan att man kan säga aldrig. Det har inte tidigare hindrat mig från att dricka själv...men ganska skönt att det inte finns hemma för han behöver inte ha annat än om dom går ut på puben ett grabb gäng då dricker han men sällan hemma.
Skönt att höra att din man inte heller drack i helgen gör det så mycket enklare så ???? hoppas ni haft en skönt helg o kan bara hålla med så underbart att vakna utan huvudvärk!! Vi fortsätter så ????

Dag 16 (28-2) dagarna rullar på.
Sover bra, fullt ös massor att göra...
Känns som behovet av att skriva minskar för man mår så bra. Tänker att åtminstone 3 månader ska jag hålla upp för min hälsa o för att rena kroppen. Samtidigt mår jag så bra så kan bli längre än så. Känner inget vinsug alls finns inte på kartan. Eller ja handen på hjärtat i helgen som var men inte nu i veckan. Å andra sidan brukar jag inte dricka i veckorna så veckorna är inte mitt problem. Känns underbart! Fortsätter så! Kramar o styrka till den som behöver ⭐️⭐️

Det rullar på bestämd som tusan!
Var på tjejträff i fredags de andra tjejerna drack vin o bubbel jag körde o drack cola zero ?
Hade lika kul som dom helt klart utan!! Vi diskuterade att jag gjorde det för min hälsa för att kroppen ska få må bra o kan det komma lite viktnedgång på köpet är det bra. Kör inte för många pekpinnar på en gång tror det kan bli för mycket! Ryckte ur en visdomstand igår med som jag bävat för den skiten o skjutit upp x antal månader. Hade jag vetat att det var så enkelt att dra en uppe hade jag gjort det för längesen. Såklart det molade lite...men inte mer än att det var irriterande. Idag mycket bättre! Tänkte igår vilken himla tur att jag inte dricker då väljer jag om jag tar en tablett för värk eller inte ??
Idag handla inför veckan o annat stök som tillhör söndagar...söndag...bara den känslan jaja helgen slut ny vecka i morgon o har då säkrat några dagar till! ⭐️⭐️