Sluta för gott

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Max36
Sluta för gott
Max36
Nykterhet

Efter att ha druckit från14 års ålder tills nu, Så har jag beslutat att lägga av för gott. Med facit i handen så har alkoholen orsakat mig många huvudvärk. Tänkta ta i med allt jag har och hålla mig nykter.

Picard
Bra beslut, jag önskar dig

Bra beslut, jag önskar dig all framgång och hejar på dig! Ta en dag i taget, en strid i taget. När det blir tufft behöver du en stark motivation att hämta kraft ifrån.

anonym24098
Stort!

Klokt och modigt beslut. Vi är många här på forumet som alla sitter i samma båt. Vissa dagar går det lätt och ibland är det kamp. Du är inte ensam! 💪🏻

Max36
Sluta för gott

Tack för er underbara feedback

Danielitokyo
Jag har nog också slutat for gott

Hoppas du gar bra for dig. Jag slutade dricka den 1sta december 2018.

Nagra bitar som fungerat bra for mig har varit att lova min dotter att inte dricka, vilket känns väldigt starkt for mig. Den personen kan ju vara vem som helst som ar viktigt for en. Sedan att jag erkänt for mig själv att jag aldrig kan dricka "bara en ol", jag klarar bara inte det. En annan sak att kanna mig stolt over att jag inte dricker, varje dag lite stoltare faktiskt.

Max36
Sluta för gott

Känner igen mig. Kan själv inte dricka en heller. Med tusentals och åter tusentals misslyckade försök. Ska jag var ärlig så vill jag inte heller kunna det längre . Jag vill vara nykter.

miss lyckad
Heja dig🌸

Ett beslut som förändrar ditt liv till något friskare och hälsosammare..Jag slutade för ca 3 år sedan..Första månaden visste jag inte att det var för alltid.. Men när jag märkte att det var mycket lättare att sluta, än att försöka minska så gjorde jag valet..Jag har aldrig ångrat det..Går det trögt så ta fram redskap som gör det lättare..Lycka till..🍀