Lisalång

Jag är ny här, borde ha gått med för länge sedan. Mitt vindrickande håller på att fullständigt gå över styr. 10 boxar per månad. Tyvärr har jag råd. Men jag är så olycklig.

Som mig. Samma här men idag har jag bestämt mig. Nu är det slut med pimplandet på ett bra tag! Vi kan följas åt på vår nya nyktra väg. Det är vi värda ska du veta???

Lisalång

Egentligen så är det nog både och. Det finns ungefär 1 dl vin kvar i min box. Ska jag hälla ut den och börja som i morgon och ge sjutton i att köpa något då.

Ut skiten. Det kommer bara göra dig mer frustrerad om du dricker det o sen inte har mer. Följ med mig på min resa vet jag ?

Gorillan

Hej. Jag är ny här och har bestämt mig för att sluta dricka. Jag orkar inte mer, men så har det varit länge. Jag har försökt flera ggr och trillat tillbaka.

Hur ser ditt drickande ut? Kanske att du behöver hjälp av någon proffesionell? För mig handlar det mycket om att bryta dåliga vanor och det är inte lätt men så värt det i slutändan??ångesten som väller över en dagen efter är inte att leka med,tro mig jag vet men det går att komma ur det och se världen och sig själv annorlunda?

Gorillan

Mitt drickande går i vågor från mindre till att det eskalerar helt. Oftast är det triggers som utlöser de värsta faserna. Tex stress och hot på jobbet. Jag tappar greppet helt och sluter mig och dricker i mängder. Då har jsg ingen kontroll. Vissa veckor är det bättre och enstaka veckor tränar jag och är social och oerhört effektiv på jobbet. Alkoholen har alltid varit ett sätt för mig att hantera det jag upplever svårt. Det blir ju fel.

Sant att man använder olika "ursäkter" för att dricka. För mig är det oj det är mitt favoritprogram på tv då måste jag ha vin. Eller jag ska ju städa ungarnas rum då förtjänar jag vin. Så sjukt. så nu kör jag vitt sön-torsd sen på helgen unnar jag mig men köper aldrig hem mer än jag borde dricka. Hade jag haft mer hade jag lött druckit 2 flaskor?inte hållbart i längden. Tråkigt o höra att du behöver utstå hot på jobbet. Har ni någob kurator på jobb eller det är inte den slags arbete??