Fy ikväll- det är bara 3:e dagen och jag sitter här och bara kämpar med att inte hämta vin- jobbet har varit stressigt, jag jobbar kväll i morgon och då är det alltid nu ska jag unna mig lite för jag jobbar ändå kväll- det bara river i mig - dessutom åkte maken iväg och skulle fixa ngt på jobbet - perfekt läge att fylla på sin te mugg och gömma flaskan bakom soffan - skit också - men jag ska klara det- tänk framåt- ta en kopp te eller va fasen som helst men låt mig klara av att inte ta den där jävla flaskan

Inte den snälla du ? tänk på morgondagen, tänk på de dagar du vaknat och ångrat dig något djävulskt. Det är inte värt det ska du veta?

Vilsen 90

Jag hade min värsta ångest igår, 3:e dagen, men redan idag 4:e dagen var det lite lättare att hålla i. Lite lättare just för att jag inte vill göra mig själv besviken, inte nu, nu när jag engagerat mig här, klarat fler dagar än på många månader. Inte nu när så många här tror på mig och min styrka. Och jag tror på din, charlie4744!

Tack snälla! Som ett under ringde två gamla vänner jag inte pratat med på länge så det blev två långa samtal nu ser jag att jag fått återkoppling från Rosette och svar från Er så nu känns det lite bättre. Suget är kvar men lite svagare och jag ska inte lyssna på röde hund ikväll ?

Johanna_75

Själv är jag på dag fem, och håller med Vilsen. Det lättar lite för varje dag du kan klara av att låta gå.
Kanske lättare för dig om det var helt A-fritt hemma ett tag? Finns också bra oro- och ångestdämpande som Sedix och Valeriana (växtbaserade) Sedix tyckte jag tog udden av abstinensirritationen som annars kan vara riktigt jobbig.
Till natten tar jag Atarax, som inte heller är något man tillvänjer sig. Funkade iofs dåligt de första nätterna (men då tror jag inte något hade funkat), men har sovit riktigt bra faktiskt natten till idag.
Styrkekram
Johanna