Ja, idag fick jag ställa bilen och ta tåget till jobbet. Första gången. Vilken jävla ögonöppnare. Jag dricker i princip varje dag och nästan undantagslöst för mycket varje gång också. Har jag ingen alkohol hemma, hittar jag på ursäkter att få gå ut och äta middag så jag kan supa mig full på restaurangen. Jag har rejäla problem men vågar inte kontakta vården, jag har mina skäl. Jag måste göra detta själv och jag måste göra det NU.

Ibland krävs det en riktig ögonöppnare. Har själv varit där. Min 5:e dag idag och jag kan bara säga att det är så värt det. Galet vad bra jag mår nu jämfört med en vecka sedan drygt. Otrolig känsla i kropp och knopp ? när jag skulle hem o gå ut med hunden och farbror blå står vid en skola. Har aldrig varit då rädd att bli stannad i hela mitt liv. De lät mig köra förbi. Snacka ögonöppnare. Tänk om de hade stannat mig. Vad hade familjen sagt,jobbet ja ALLA!! Sen kanske jag hade klarat mig men tänk om. Usch kämpa på nu. Ge livet en chans. Det är så värt att leva på riktigt?

Stannad av polisen är väl ändå typ det bästa av allt elände som skulle kunna hända när man påverkad kör förbi en skola?
Vill ge dig beröm för din insikt och kamp, men kör inte påverkad och speciellt inte nära skolor.

Det Var känslan, inte det att jag var berusad men visste jag hade druckit ett par glas vin kvällen innan därav skräcken. Bara tanken att jag just hade druckit som satte skräck i mig att tänk om! Har aldrig kört o kommer aldrig köra berusad?

Tack för pepp! Åker kollektivt hem just nu, det är en plåga kan jag säga. Längtar tills jag kan känna mig bättre, just nu vill jag bara ta ett glas för att slippa skamkänslorna. Jävla bra copingstrategi...