Walsoo

Från att i början av veckan vara nära på att förlora bostaden, vara arbetslös och ha dystra framtidsutsikter till igår att få behålla bostaden och fått ett arbete så känns framtiden ljus igen.

Jag har druckit alledess för mycket senaste två månaderna och jag vet inte hur mycket tid som gått åt på alkoholdjävulen. Igår var sista firandet och jag känner mig redo att förändra mitt beteende och återställa kroppen och sinne. Denna gång ska jag klara. Mina vertyg kommer vara motion, ashwagandha och framförallt att ha ett syfte igen. Jag ska fan aldrig mer vara arbetslös.

Att jag som barn kunde tänka "varför går vuxna till jobbet?... när man kan vara hemma och spela dator". Nu vet jag bättre!! Även om det är ett skitjobb så ser jag fram emot det.

Jag välkomnar ett liv utan menlösa 7,2or. Dag ett idag, ska bli fler imorgon.

Walsoo

Yippiee 6 dagar avklarade idag vilket blir den längsta tiden nykter sen i nov. Förra veckan drack jag istället 6 dagar irad. Var dock riktigt nära att suget tog över idag. Kvällarna är ju så satans tråkiga. Men jag antar att man vänjer sig. Jag borde skaffa en ny hobby men motivationen att testa nya saker är obefintlig.

Kom igen nu belöningssystemet omformatering efterfrågas.

De värsta dagarna är gjorda enligt min mening...
Kolla den långa listan med förslag på aktiviteter här på forumet.
Där kan du hitta inspiration till massa saker du kan göra istället för att dricka!

Lycka till?

Kramar
???

Walsoo

Tack!

14 dagar idag, men varit en tung dag. Känner mig deprimerad och i obalans. Jag trodde det skulle bli lättare efter en vecka men humöret skiftar hejvilt. Jag antar det bara är att se det positivt; nånting i hjärnan håller på att ändras.

Samtidigt som man slås av ångest och känslor av meningslöshet så känns världen spiknykter. Minnet, koncentrationen, skärpan allt har blivit bättre. Dessutom har 2,5 kg försvunnit från vågen.

Skönt att skriva av sig. Man ger sig själv möjligheten att konkretisera sina annars diffusa tankar om framgång. Det är ljusare än mörkret ger sken om.