Två nyktra dagar rikare ??✨ och lite värktabletter på det!
Bra jobbat! ?
Visst har man lika kul utan alkohol! Det har jag alltid känt att jag har! Och tur är väl det!
Ha en underbar söndag nu!

Kram PimPim ?

Vara på tjejträff utan alkohol även om man självklart har och är lika kul utan ? tänk att lägga ytterligare en sådan positiv uppleverlse till erfarenheten ?? starkt!! Kram Greta

I dag gjorde jag ett megastort prov. Sambon föreslog en utemiddag - insåg att stället var ett som låg vägg i vägg med Systembolaget...
Kom dig 1915 gick in på matstället med raska steg.
När vi käkat färdigt vad kl 1955 tanken svävade att om fem minuter stänger dom ? o gick med nöjda steg därifrån! Fy fasiken va bra jag är ⭐️⭐️
Dag 25 eller 37-2 idag blir garanterat en nykter kväll o kommer vakna pigg o glad i morgon utan tungt huvud! Sååå nöjd med det ?? härlig fredag o en vit helg till oss alla!

Det är ju dessa utmaningar vi måste klara i framtiden. Men du är ju redan på god väg... Härligt!

Skönt att kunna göra vad man vill o köra när man vill det är frihet! Man hinner så mycket när man inte sover bort halva dagen. Varit på bio o såg Britt-Marie var här - den var ganska bra även om Ove filmen var roligare.
Ikväll mello - blir nog nya favvon till Loka Crush Ananas, grillade ikväll o drack alkoholfritt vin till i ärlighetens namn var det inte gott - surt o smakade...njae håller mig till min Loka ?
En härlig mello lördag o helst vit önskar jag er alla! Styrkekramar till den som behöver ?? Jag kämpar på mot mina tre månader som är planerade (först o främst sen får jag se) men känns bra o stabilt! Dag 33 eller 45-2 idag ??

Dag 47 eller 59-2
Har haft en fruktansvärd huvudvärk o trött hela veckan. Kanske har med att våren är på intåg snart märkligt nog hörde jag att fler var trötta o kände sig nere på våren än hösten/vintern...så kanske naturlig trötthet? Första dagen på veckan jag inte har någon huvudvärk är idag tror jag. Men såååå grymt sugen på vin har jag varit hela veckan. Trots att jag inte brukar dricka vin i veckorna...igår fredag då bet jag ihop ännu hårdare för att stå emot. Noterar alla Systembolaget skyltar man stöter på när man är ute o handlar. Kollar klockan o sen känns det både tomt o så skönt när dom stängt!! Speciellt idag lördag då var helgen klarad finns noll drickbart hemma ???? SKA nå mitt första mål med 3 månader. Så sjukt har lagt in nerräkning till första helgen efter 31 mars bara den...
Jaja what ever kändes det bättre så eller sporrar får det va så...
Mellokväll med läsk i glaset ikväll igen! Massa snacks får man såklart ??
Hoppas alla får en vit härlig kväll! Styrkekramar till den som behöver ??

Idag har jag sovit läääänge och sen har vi varit ute på bilfärd i skogarna! Var borta i fyra timmar så nu är jag redo för mello med bubbelvatten i glaset!

Ha en fin kväll ??

Kram PimPim ?

Fibblan

Enligt ditt ena beräknings-sätt?!

Ville bara önska dig ett STORT GRATTIS, till denna fantastiska milstolpe?!
(Imorgon når jag min..☺️)

Hoppas det lättat lite för dig också??!
Det var ju en tuff vecka/helg vi lämnade bakom oss. Och jag känner iaf för egen del att jag har mer än näsan ovanför vattenytan igen..?.
Det var nära - men vi tog oss igenom?!

Heja oss?!

Stor kram?
/Fibblan ?.

Så fint att läsa att du fortfarande är på banan. Speciellt med tanke på att det inte varit smärtfritt och utan sug. Som jag skrev till Fibblan, ungefär att det är inte svårt att vara stark om man inte stöter på motgångar. Alltså extra starkt att fixa det. Känslan är lika skön varje gång man ridit ut ett sug och kommit ännu ett steg framåt.

Önskar dig fortsatt lycka till och att du slipper kämpa och bara kan åka med ett tag.

Kram

Tack för pepp o omtanke!! Jag läser suger åt mig o stärks!! Tack för det ⭐️⭐️
Lugnare vecka har helt ärligt inte haft en tanke på vin alls! Riktigt skönt att slippa bry hjärnan med det! Dag 54 var tvungen att tänka efter vilken dag men känns bra! Snart två månader fasiken va bra!! Helt otroligt kroppen måste jubla!!
Blir garanterat en vit helg har inte varit nära gröna butiken eller ja nära har jag varit men inte satt min fot där! Lycklig över att sambon väldigt sällan eller aldrig nästan dricker alls o han har sagt att inte ens de fåtalet öl han normalt en gång i månaden kanske kan dricka avstår han medans jag inte dricker något. Omtänksam ❤️❤️
Styrkekramar till den som behöver!!

Skönt att ha kommit så långt att alkoholtankarna inte upptar den största delen av vårt liv. Att komma på att man inte ens tänkt på skiten är ju underbart. Det är ju där vi vill vara. Grattis! ?

Kram

Fibblan

(Och fler dagar därtill, undantaget den lilla avstickaren på nyår?)

Så himla bra jobbat?! Undantaget mina två glas förra veckan är jag på denna milstolpe idag och ville fira den med dig med lite
alkoholfri bubbel??!
Hoppas du har det bra (?) och får en fin och nykter helg?!

Stor kram
/Fibblan ?.

Varför alltid detta tjafs när barnen ska till sin pappa. Varför kan inte gubbfan skärpa till sig när han faktiskt bara ser barnen 4 dagar i månaden ??
Jag o sambon hade handlat maten klart för helgen o hade faktiskt sett fram emot att få lite lugnt i helgen. Varför blir det aldrig som man planerar??
Pappan o barnen osams så han skjutsar tillbaka barnen för ”dom” var så otrevliga??
Tror han att det är solstrålar som bor här de andra 25 dagarna i månaden? Det kan jag tala om för honom att det inte är med två tonåringar på 14 o 18 i huset...kan gå ganska hett till mellan två bröder...
Allt upp o ner ingen matplan för helgen som funkar måste iväg o handla mer mat för helgen kort sagt kaos!! ??
Förstår precis varför o vad som fick mig att dricka precis precis sånt hår. Ont i magen förbannad ledsen besviken ja allt i ett...
Men sitter på fingrarna SKA inte dricka men nog fasen skulle något glas vin sitta fint nu...MEN skulle ångra mig i morgon så nej...fortsätter räkna dagar 67 dagar eller 79-2...Ge mig styrka behöver det ??

...och sonen (17 år) hörde av sig till honom. Deras pappa ursäktade sig att han inte hört av sig på 2 månader. Barnen vill aldrig åka dit för deras pappa bryr sig inte.
Vi separerade 2007 och sen dess har de inte träffats mycket. Så en bidragande orsak till att fly in i alkoholdimman har definitivt varit besvikelsen över val av far till mina barn!
Hoppas ni får en bra helg trots allt!
Ta hand om dig och dina nu ❤️

Kram PimPim ?

Jag känner sååå igen mig! Pappan i det här fallet blir sämre o sämre...
Från att från början stort inför alla stoltsera med att han minsann skulle vara den bästa närvarande pappan 24-7 (vilket han var tills han träffade sin nya fru) då svalnade intresset för barnen...fy fasiken!
Jag gjorde tvärtom jag sa till alla dejter jag träffade inklusive min sambo nu att barnen kommer o måste alltid komma först. Antingen gillar du det eller inte. Om inte ja då är det inte du o jag ?
Vet hur besvikna mina barn är på sin pappa så förstår eller försöker förstå hur besviken din son var att ringa upp o gratta pappan. Strongt av sonen att ringa (fast pappan inte förtjänade det). När barnen gör sånt kan vi känna att vi lyckats med något ? att fostra
Fina underbaringar ❤️❤️ Var stolt över det!
Allt bra o lugnare idag - barnen är kvar (pappan ringde idag o sa att om dom ville ”fick” dom komma idag. Den yngste sa nej då sa pappan: vad besviken jag blir...
Han är en psykopat sa han. Ja det är inte du som ska ha dåligt samvete sa jag han ska be dig om ursäkt! Den store försökte han ringa o han bara tryckte bort samtalet...
Saknar sin pappa? Njae inte riktigt! Jag sa till honom om en månad fyller han 18 du kanske borde försöka skapa en relation annars gör han som han vill med umgänge sen. Men betala det kommer du få göra oavsett om han vill eller inte vill komma ?
Man kan skämta om det men innerst inne sitter det som en vass tagg att det inte funkar. Jag vill att barnen ska ha en bra relation med sin pappa o drömmen vore att varannan vecka skulle funka...
Många många många gånger man druckit på den besvikenheten så en ny upplevelse jgår - hantera det jobbiga utan att döva! Jag överlevde o idag är det bättre ??
Kram till dig o alla andra som behöver en!!
Mello idag o första mello på åratal utan vin...kommer njuta av det med läsk eller Loka l glaset o snacks! Klockar 68 dagar eller 80-2 oj oj oj ??!! Börjar bli jobbigt att räkna dagar nu ?

Bra jobbat att inte dricka i den där kaos situationen. En pappa som skjutsar tillbaka sina barn??? Suck. Omoget. Tyvärr är det väl så att många män prioriterar sina "nya" fruar/familjer. Som mina barn säger... pappa har alltid oss, men för att behålla X (sin nya fru) måste han anstränga sig. Nu ska jag inte klaga... barnen är där varannan vecka och deras pappa bryr sig om dem, men tiden räcker inte alltid till med en "ny" familj.

Vill mest titta in och ge dig sympati!! Förstår att det är jobbigt med barnens pappa som inte bryr sig. Tycker du är duktig som trots allt står emot a-rösten.

Önskar dig en fin söndag ❤️

Eller 82-2 ???✨

Ja våra barn blir starka ändå förhoppningsvis! Får dock bara elaka kommentarer och fula ord från min dotter mest hela tiden. Hon är stressad över skolan och imorgon börjar hennes NP som pågår under hela vt nu. Och då blir hon inte så rolig i munnen mot mig. Det är smällar jag får ta tyvärr och jsg tar dem hellre än att hon är sån mot kamrater eller andra vuxna.
I hemmet är hon trygg och får ur sig sin frustration. Innan kunde jag ta min snuttefilt (vinet) till hjälp och koppla av/bort detta. Vad ska jag ta härnäst? Emellanåt längtar jag efter att fly från denna verklighet man lever i med två krävande barn alldeles själv.
Dock är jag så pass bestämd så vinet kommer jag inte klunka nu ikväll, heller inte imorgon eller på onsdag! Men jag blir så snabbt sugen när dottern är så elak och mindre rolig att ha och göra med..

Kram PimPim ?

Fibblan

Det är helt fantastiskt bra gjort❤️! Tänk allt du klarar av och hur många erfarenheter du bygger av att det går att ta dig igenom även dessa tuffa omständigheter, utan att ta till giftet..☠️!
?????????

70 dagar - jättestort GRATTIS ???!

Vi kunde varit där alla tre nu (du och jag och PimPim, och många fler förstås?). Men jag avvek. Jag hade inte styrkan i fredags..och så tog jag lite i lördags med, bara för att "passa på", när jag ändå "sket till det". Skumt, men det var på något sätt som att jag "behövde" misslyckas för att få upp motivationen igen..?. Hoppas jag inte "behöver" göra om det på länge..?.
Galet, men hjärnan är knäpp ibland. Hursomhelst, känner mig just nu lugn och trygg igen med att fortsätta på den upptrampade stigen..??! Det är trots allt den jag vandrat de flesta dagarna detta året?!

Jöttegrattis igen och tack för pepp och stöd❤️!
Stor kram
/Fibblan ?.