Det har varit lugnt men trist att jag inte kunnat träna. Har överansträngt mina benhinnor tidigare i veckan...
Inget sug alls, så skönt!
Imorgon blir jag tvåbent igen, 10 dagar???

Kramar
???

Tappat räkningen i dagar, men det går fint. I måndags var det tufft... riktigt tufft. Fick ett supertråkigt besked, tror jag drar till mig olycka just nu. ? Jag fick stålsätta mig för att inte åka och köpa vin, ville ha det för att kunna somna... kunde inte somna, men klarade mig ok ändå. Är stolt att jag tvingade mig till nykterhet. Satt och stirrade på klockan, så skönt när den passerat 20. ? Idag hoppas jag det ska bli lätt, jag ska på pt-pass i morgonbitti.

Det här gör det hela liiiiite svårare... jag har jättesvårt att sova ?. Helt omöjligt och i morgon är det pt-pass... ?

Sov sov men sov då!!! ?

Har aldrig problem annars... alltså när jag somnade med vin i kroppen. Det kan ju verkligen få mig att vackla till. Men jag ska hitta balansen igen.?

Jaha, det här gick ju inte så bra... inte alls bra. ? Återfall kan man lugnt säga... gick jättebra fram till i måndags förra veckan. Inget sug, inte heller på måndagen... men tog ändå lite vin?! Tisdag, ännu mer vin... jättemycket ? Onsdag inget, torsdag vin, fredag öl och vin... lördag öl och vin, igår massa vin. Alltså på riktigt?! Vad är mitt problem, nu ska jag hälla ut allt jag har kvar och göra en omstart. Igen ?. Måste vara ännu mer vaksam på att jag inte klarar lite vin just nu. Idag återhämtning och isolering. I morgon ny och fräsch. Fasen jag var glad och helt fri från ångest ju... ta mig tillbaka dit!! ?

Hej, känner igen mig. Jag trillade alltid tillbaka. Tröttnade på alla gupp och hål i vägen och kör nu antabus. Hur bra som helst för mig. Slipper tänka, slipper dricka. Bara på dag 23 men ska ta det så länge jag kan.
Något att testa kanske?

Jag trillade oxå dit men sen i lördes nya tag ? inget att klanka ner dig på. Du vet att du kan och hur bra vi mpr itan a. Nu följs vi åt igen tycker jag och kämpar igen. Kramar???

Aj då! Det känns lite förargligt, men nu känner jag mig även beredd på att när det går som bäst... då är det som störst risk att trilla dit. Jag har mutat mig själv med en resa, jag har räknat att om jag avstår alkohol så sparar jag 2400 kr per månad... helt sjukt egentligen ?. Om jag även sparar barnens barnbidrag så kan vi åka till Thailand i två veckor om ca 1 år. ? Så det är min muta och morot, hoppas min hjärna kan se en vajande palm när den börjar lura mig att jag verkligen behöver eller är värd vinet. Nu kämpar vi på ledsen själ!! ????

Tack för pepp, tips och att du delar med dig! Jag tror att jag måste justera det som är knas i min hjärna, där sitter problemet för mig. Jag har inget fysiskt behov, men ett psykiskt. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att omprogrammera hjärnan. Funkar det inte denna gång, då får jag tänka i nya spår igen. Grattis till 23 dagar, starkt jobbat!! ???

Allic? Tänker på dig? det är en jävul den där A. Tänkte på vägen hem från jobb att jag mår så bra så ett glas kan jag ju ta ikväll men bara för jag mår bra nu så vet jag att jag bara kommer må dåligt imorgon så jag förblir nykter idag igen? så onödigt liksom för vi vet ju, tar man ett blir det 4. Kämpa på nu ???

Starkt av dig att stå emot, gäller ju verkligen att inte luras av den lilla ? som när man minst anar sätter in sin stöt. Jag kämpar på jag med ?? Har ju en ung medarbetare som precis gått bort och träffade en anhörig på ett möte i går eftermiddag... blev så tagen och rörd att jag kände hur mycket jag behövde lugna nerverna med bara ett glas vin... men som du skriver ett blir fyra. Så gäller att parera och hälla upp ett glas bubbelvatten i stället. Känner mig blandat lugn och lite rädd för helgen som kommer. MEN har ju lovat mig att oavsett psykisk känsla av att vilja ha/behöva A, så ska ekonomiska målet få stå först... ? Hmm nu kör vi full fart mot helgen, önska bara att jag fick sova ??

Tack för pepp och skickar dina ord rakt tillbaka till dig! Tänk positivt och stå på dig. ???

Tack för pepp och skickar dina ord rakt tillbaka till dig! Tänk positivt och stå på dig. ???