Fibblan

Tråkigt med tjejen din..varför fråga egentligen, när det hade varit bättre att inte veta..men jag hade gjort detsamma..inga moralkakor här, men om du inte känner dem hon varit med, kanske du kan komma över det..? (?). Inte otrohet ju..men fattar grejen. Å andra sidan vill hon ha tillbaka DIG?! Jaja, det lär du märka under tiden..
-hur mkt DU VILL ha henne menar jag..
Du vet vad som bli bäst för dig!

Fokus nu för oss båda, måste ju vara att sluta upp med alkoholen..Det är prio 1! Jag tog ju mina glas vin i eftermiddags, och återfallet är numera avbrutet. Det viktigaste är nog just det. Att hinna stanna upp, fastän systemet är väckt till liv och det enda a-hjärnan vill, är att ha mer..
Eller ska man bara hälla i sig, känna fyllan och få det överstökat..inte vet jag..

Hade gärna gått på ett sådant möte.
Låter ljuvligt☺️!

Alias/nick
Jag valde mitt nick eftersom Fibblan är ett härdigt släkte..? tänkte på den där vita varianten, som ser ut som prästkragar..VIT blomma, anspråkslös, självklar, enkel, frisk och klarar det mesta..

Ha det bra alla, oavsett procent i kroppen i detta nu, så är vi här av en anledning och det betyder att VI VILL NÅGOT ANNAT...!
Nya tag imorgon ?!

Kramar
/Fibblan ?.

Allterbra

Så klart är det inte att va otrogen, det fattar till och med jag ?
Skulle kanske inte ha frågat om något som jag inte ville veta, det är lätt att va klok nu efteråt. Hon kunde jo ha sagt nej och ljugit. Så hon va iaf ärlig! Alltid nåt!
Jag får väl försöka glömma och ge det en chans, är min senaste analys. Får se hur det landar när jag tänkt lite till ?
Bra jobbat att du kunde sluta så där mitt i vindrickandet, starkt ????
Jag tar det lugnt, men kommer nog inte ge mig förrän det är dags att sova. I morgon blir det nyktert och nya tag. På söndag kommer kidsen, då är jag givetvis nykter och pigg igen ?

Allterbra

Nu lägger den här misslyckade mannen sig ☹️
Har tryckt i mig 14öl sen 12 idag, inget jag känner direkt då intaget varit under lång tid.
Jag ber till gudarana att jag inte mår skit i morgon. Jag ska inte dricka då, så det hade underlättad att må hyfsat.
Angående exet, så är analysen klar. Vi har pratat och jag Ska ge det en chans??

Allterbra

Är man iaf nykter igen, lite seg är jag men helt ok. Det blir att sova tidigt idag, i morgon hoppas jag allt är som vanligt igen. Sov gott mina vänner ?

Fint att du gick tillbaka till nykterheten efter en dag av slirande ;). Bra jobbat!!! Och nej, du är inte misslyckad! Du har ju lyckats ta dig ur ett mönster av att dricka varje dag- det krävs massor av styrka för det. Du ska vara stolt över vad du har åstadkommit!

Tänker på dig.
Kram❤️

Allterbra

Jag har det bra idag fina Jasmine ?
Idag mår jag bra igen och mina snedsteg är glömda och arkiverade.
Det är bara att kämpa vidare, det är trots allt mkt mkt bättre än det varit.
Ha en super kväll alla glada ??

Allterbra

Jag glömmer inte så lätt heller, vill mest tro att jag är så duktig.
Men jag försöker iaf att inte älta mina misslyckanden, det blir inte bättre av det inbillar jag mig. Såg du oxå fått i dig lite vin i helgen, hoppas du är nykter idag och håller dig hela veckan. Precis som jag ska ??

Allterbra

Har någon koll på peth värden av levern?
Ska ta nytt prov i morgon, senast va det på 2,00, eller 2,14.. minns inte exact. Va trött och lite borta när läkaren gav mig beskedet senast ?

DetGårBättre

Du ska inte låtsas att allt är som innan. Det är det inte. Du skahantera situationen som den är nu. Med acceptans verkar det som. Sen får du jobba mentalt, för det sitter bara i ditt huvud. Enkelt sagt. Kämpa på med allt!

Fibblan

Snedsteg arkiverat✔️!
Dag 2 av nykterhet ?! Nu kör vi?!
Önskar dig en fin och nykter vecka!
(Kan ingenting om värden ,normalnivåer etc.)
Kram
/Fibblan

Allterbra

Ingen verkar ha koll på levervärden och sånt. Men nästa fråga borde någon ha koll på.
Jag ska be att få antabus i morgon!
Får man det på recept eller måste man gå till någon varje gång man ska ta sin dos?
Det verkar olika när jag googlar och kollar runt. Vad gäller ?
Jag pallar inte åka iväg flera ggr i veckan för att få mina piller eller vad det är. Men får jag ta dom hemma i lugn och ro, då är der mkt bättre och enklare ?

Allterbra

Tack för ditt svar, då ska jag fixa det i morgon. Köra med det några månader, tills jag är mig själv igen på riktigt och totalt återställt.
Det ska blir riktigt skönt faktiskt ?
Kram på dig med ?

Har ingen erfarenhet av PEth värden, men jag googlade och hittade:
<0.05 Ingen eller låg alkoholkonsumtion
>0,30 Överkonsumtion (omfattande, regelbundet intag9

Det spårar en nedbrytningsprodukt av alkohol så jag tolkar det som att det inte har något med leverns funktion att göra! Med andra ord borde värdet gå ner efter ett tag utan sprit;)

Ha en fin (vit) vecka! Kram

Såg att du fick svag kring antabus. Jag går tilll mottagning en gång i veckan o dricker brustablett. Gillar kontakten och pratar dosering av sömnhjälp och annat samt checkar av hälsan liksom. Så verkar vara olika

Allterbra

Tack Jasmine, peth värdet halveras varje vecka man är nykter, det läste jag precis.
Jag hade ju 2,0, så efter en nykter vecka borde det nya värdet va 1,0 sen efter en nykter vecka till 0,5... Osv osv ?

Tack, TackoHej, för ditt inlägg.
Jag har fått recept på Antabus, ska hämta det vid tillfälle.
Jag kommer få ta blodprov lite då och då. För att kolla att levern pallar antabusen, så fattade jag det iaf ?

PS minus 11kg idag, från 135kg till 124kg.
Man börjar ju nästan se smal ut ??

Allterbra

God morgon mina vänner!
Ha en super och nykter dag, i skitvädret!
Vet inte om det där blev perfekt svenska, men äh ni fattar ?
Jag blir föresten inte klok på alkoholsuget, hur fungerar det egentligen. Först är man nykter några veckor utan att känna suget alls. Sen kommer det alla moders övermäktiga sug, helt plötsligt som man är chanslös emot. Å nu plötsligt är suget helt borta igen och jag har noll procent sug efter att dricka. Varför inte konstant sug eller allra helst.. varför kan inte suget försvinna för alltid ? ???

Ja suget är märkligt, Jag brukar ha sug när jag främst pikar i känslor på olika vis, det kan va glädje (känslan att vilja fira nått tex) eller nedstämdhet. Ibland skingrar jag tankarna när det suget kommer genom olika aktiviteter/sysselsättningar, ofta blir det träning eller promenad, men ibland låter jag suget komma - jag vet ju att det bara är ett sug och att det går över, det är ofarligt så länge jag inte agerar på känslan. Acceptera, inte agera. Jag börjar lära känna mitt sug och förstå det ju längre nykterhet jag skaffar mig och med detta, bekantskap och acceptans, blir jag inte särskilt rädd eller motsträvig om du fattar va jag menar och då blir den inre konflikten ganska ofarlig.
Lite som att samtala med en agiterad person: svara tillbaka med det personen vill ha (i detta fall ilska) så lovar jag att det smäller. Svara tillbaka med förståelse och sympati och du kan nå personen i ett lugnare läge.
Funkar exakt samma med suget. Agera aldrig, acceptera bara.

Låter det rimligt?