detskabaragå

Hej! Ny här och kanske det kan gå lättare att prata av sig här och förstå.

Jag har druckit mer eller mindre sen jag var 18år. Har många gånger kommit till insikt att jag måste sluta. Min kropp mår inte bra,
fettlever har jag med. I lördags berättade jag för min sambo att jag har problem och det hade hon ju såklart fattat även att jag någonstans ljugit för mig själv att så var inte fallet. Komiskt.

Har varit nykter sen i söndags. Sex dagar men idag är spritdjävulen där och knackar på dörren och frågar om jag inte ska ha nått. Vet inte vad jag ska svara han. Jag mår helt fantastiskt utan alkohol men problemet är att det är så fantastisk tråkigt med en lördag utan. Jag jobbar som kock så matlagnig på helgen är ju helt fantastiskt.. eller iallafall när kylen är fylld med alkohol.

Jag är ingen person som får kickar av att träna eller gå ut och gå. Ger mig noll.

När jag tänker på mig själv så är jag så fruktansvärt patetisk. Vara beroende av ett gift. Något som styr över mig. Mata staten med pengar när jag själv kunde haft dem kvar.

Åter igen den stora frågan. När får jag tillbaka lusten att göra det som jag tycker är kul utan alkoholen? För mig är nu helgen som vilken vardag som helst. Inget som kryddar den.

Trevlig Helg!

Är själv ny här, så har väl inte så många råd. Men i dessa trådar finns så mycket kunskap och stöd, så häng här och hitta både styrka och ett och annat skratt.
Tror det tar ett tag innan den första riktiga glädjen kommer, man fick ju inte problem på en vecka så ge det lite tid att laga dig.
Sex dagar är ju jättebra ???

detskabaragå

Det gick inte! Men jag ser det iallafall som ett framsteg och min fru och jag har pratat och hon stöttar mig. En dag i taget. Så får det bli.

Kommer ha världens grövsta ångest imorgon och tycka synd om mig själv.. Så som alla alkisar gör

Ny vecka nya tag, vi faller ibland men det viktiga är att resa sig och fortsätta framåt, med små steg och en stund i taget.
Ha en fin dag