För sex veckor sedan fick min fina mamma en stroke. Och på sjukhuset komplikationer. Hon kan inte prata eller gå. Att inte kunna prata med mamma, min bästa vän är fasansfullt. Att se henne hjälplös. Hur ska hennes liv bli nu? Jag lägger all min kraft för att hon ska få rätt vård. Om jag känt mig nära kollaps tidigare i livet är det inget mot hur det är nu. Batteriet är helt urladdat. Jag går på startmotorn. Kan bara sova ett par timmar per natt. Hjärtklappning och svår ångest nästan all vaken tid. Får jättemycket stöd av min familj och mina vänner. Annars hade en totalkollaps varit ett faktum.
Som egenföretagare är det oxå svårt att bara sluta leverera till mina kunder. Jag vet, här gör jag en felprioritering, men det sitter så djupt i ryggmärgen, att alltid leverera på topp. Däremot har jag sagt till mina kunder att efter nästa leverans pausar jag verksamheten åtminstone fram till augusti. Men innan dess måste även bokföring och årsredovisning för 2018 göras.
Vi har även en student som ska roddas i juni.
Som ni säkert förstått blir det på tok för mycket A, men det får vara så just nu.

Vinägermamman, känner verkligen hur jobbigt du har det. Inget bra läge alls, hoppas du kan delegera mycket av det praktiska med jobbet och fokusera på din mamma.
Stor kram till dig???
???