Ungochvilsen

Jag är en kille på 20år har hela livet framför mig.
Jag har ett jobb som jag trivs på!
En underbar flickvän och vänner som jag skulle göra allt för.
Jag är en lung kille ser alltid det bästa hos alla och är lätt att prata med men svår att bråka med för jag hatar och bråka eller tjafsas.
Men ändå så är jag så destruktiv i mitt alkohol drickande

Jag och min familj har under mitt liv har varit med oerhört mycket så att det är
Inte klokt.
När jag började gymnasiet så introducerades jag till alkohol och fester. Jag började försiktig med alkoholen och var väldigt ansvarfull i drickandet. Men ju mer med tiden det gick började jag dricka skandalöst mycket och blev hur full som helst jag började få till och med smeknamn för hur mycket jag drack och hur full jag blev.

Men nu senast året när jag druckit har jag inte känt igen mig själv när jag druckit.
Blir irriterad, otrevlig, kan stötta på andra tjejer, arg extremt arg och extremt ledsen. Jag blir en helt annan människa.

Och jag och min flickvän älskar varandra så oerhört mycket och vill bara varandras bästa och senaste tiden har det varit mycket drickande och mycket bråk hon är ledsen helatiden för att jag blir helt dum ihuvudet och jag får bara mer och mer ångest för varje gång och oerhört mycket skuldkänslor.
Denna gången där jag och alla andra runt min omgivning kände att det är nog.
Jag lovade min flickvän att inte dricka denna gången men det började med en öl och sen gin och tonic och bara försatte ännu mer och mer. Det var inte tänkt att jag skulle ut utan bara käkaute och sen hem och sova. Men så klart så hamnade jag ute på en klubb och vinglade och min tjej va med sina tjejer och var tvungen och lämna dem och hjälpa mig hem. När vi är påväg hem så blir ju hon såklart arg och undrar varför jag gick ut och är hur full som helst.

Då hade jag svartnat till i ögonen och skrikit hysteriskt mot henne och låtit henne säga ett ord och jag ba skrek och skrek och skrek på henne när hon inte ens gjort nåt fel och sagt att jag får dricka hur mycket jag vill och bli hur full jag vill än bli.vi kom hem och vi hade fortsatt bråkat och jag hade blivit så arg att när hon satt på toan så hade puttat henne men det var inte hårt som jag förstod och hon hade tappat balansen höll på ramla ner från toan och då hade hon sagt ”kommer du slå mig älskling kommer du slå mig” då hade jag skrikit ”Aldrig i mitt liv att jag nånsin skulle slå dig varför tror du det” sen så tog hon cykeln och cyklade till sina närmsta tjejkompisar. Jag lägger mig och sover.

Jag vaknar upp och känner en smärta i händerna och jag kollar och set att mina knogar har fått köttsår och upprivena knogar jag hade blodat ner hela sängen med blod och min flickvän inte var där! Jag kommer då
Inte ihåg något av dagen innan och sitter fundersam upp med en klump i magen och ringde min flickvän och då berättar hon allt och jag blir chockerad av det hon sa, det var som om hon bärettade om en hemsk film och att det var jag som hade betett mig så där kunde jag inte förstå för är inte en våldsam eller arg person eller ledsen och vet inte vad jag ska göra för jag är helt vilsen och håller på att förlora det käraste jag har i livet och förlora mig själv!

Jag skriver ut för hjälp som jag inte gjort innan men jag är trött mig själv att få andra att må dåligt och få mig att må dåligt psykiskt och fysiskt

Välkommen hit, jag tycker du är bra som hittat hit och modigt av dig som skriver här!

Jag är nykter alkoholist sedan drygt 5 månader tillbaka, det bästa beslutet i mitt liv jag tagit för mig själv!
Jag har också varit i en sån situation som din tjej är i, med en kille som inte kunde hantera alkoholen, men som inte mindes alla dumma grejer han gjorde mot mig dagen efter.

Att få minnesluckor när man dricker är ju naturligtvis ett varningsflagg för att man druckit för mycket och för att man skadar sig själv när man intar alkohol, rent fysiskt, men också psykiskt. Ibörjan av min "alkoholkarriär" hade jag kristallklart minne från alla fester eller utgångar jag var på, detta försämrades efter hand, plus att jag blev personlighetsmässigt förändrad när jag drack (kunde ha kortare stubin, älta saker, känna skuld och skam, bli hejdlöst ledsen etc)
Hur ofta dricker du?
Har du provat att vara nykter minst en månad för att se hur du mår och hur din relation mår till din tjej?

Att se att du skadar andra när du dricker är ju ett första steg till att se problemet!
Mod och styrka till dig!

/Dee

Ungochvilsen

Jag är ju 20år så drickandet av alkohol har ju varit konstant i 2 månader med alla utgångar och spontana utgångar.

Jag har försökt va nykter eller vad man ska säga som senastes händelsen så skulle jag ju ba ut och äta och det började med en öl och sen bara spårade ut, det är som att jag inte kan hålla emot och har ett sånt sug för det med. Men vill verkligen ha all tips och hjälp för min flickvän betyder mer än nåt annat i världen och jag vill leva mitt liv med henne så måste få ett stop på det jag gör.

Jag kan varmt rekommendera alkoholhjälpens internetbaserade program som finns på startsidan, ett 11 veckors program, har gjort det själv när jag bestämde mig för att sura dricka - man får jättebra verktyg att jobba med kring alkoholproblematiken/nykterheten!

Lycka till!

DetGårBättre

Just quit! Det är för energikrävande att försöka balansera det. De flesta klarar inte det. Våghalsigt spel om du ändå gamblar.