Då ställer jag dig en motfråga:

Varför blev du medlem från början här på alkoholhjälpen, varför bestämde du dig för att styra upp ditt drickande från början?

Jag tror det är där du har svaret till om du kommer kunna dricka igen eller inte.

För min del skulle det i allra högsta grad vara okej att bli lite full på en fest absolut, men mitt egna problem är ju att jag inte kan det, för å ena sidan får jag ångest dagen efter, en kemisk ångest, och för det andra kan jag inte bli bara lite full. Det finns inget stopp, jag kan inte stoppa vid 1-2 glas som en frisk människa kan.

Ja det är soft att bli småfull och sluta där, och bara när det är speciella tillfällen.
Men det här forumet finns här för att alla inte klarar av det.
Tror jag resonerat som du kanske, hmm, 300+ gånger. Så skära ner va inte för mig.
Kanske är det din grej. Men hur många gånger har du provat?
Försök vända tanken från att det är ett straff att vara utan alkohol, till att vara en belöning. Alkohol = kort postiv effekt sen suddigt och snabbt och slutligen elände väldigt mkt längre än den positiva stunden. Eländet är baksmällan, ångest, lägre prestation mer sug efter onyttigheter, stillasittande och annat mer långsiktigt.
Köp lite lördagsgodis och ta en promenad.

Så var det inte menat. Läs igen.
Och ”dömde” vem skulle jag döma? Sten i glashus.
Det är ditt liv och ditt beslut. Vill du dricka så är det okej. Vill du dra ner, helt okej. Aldrig dricka igen, helt okej det med.
Du får nog kanske mindre support till att välja alkoholen. Men fel är det inte, om inte du själv tycker det. Fick dock känslan av att du egentligen själv inte vill.