En_Adde_Till

Hej allihopa!
Jag har precis gjort IQ´s test över min konsumtion och hamnade på 64 glas vin i veckan!
Under en längre tid har jag känt att jag ökat konsumtionen men det sjuka är att ingen runt omkring mig har reagerat, mässat eller klagat.

Tjejen och jag bor i ett underbart hus, jag har ett bra jobb som fungerar, trots drickandet, och jag har investerat i en dyr Dräger alkoholblåsare för att kunna fara iväg hyfsat vettigt på mornarna.
Efter dessa röda/klämdagar så kände jag att jag nu har träffat botten. Jag satt med min granne och pratade en hel kväll men minns ingenting av vad vi har sagt eller gjort. Jag minns inte ens när jag gick och la mig! Det har dessutom börjat växa fram en stark drift i att "investera" i fina whisky och rom-sorter.
Jag hällde ut allt som fanns kvar här hemma och gav löften till mig själv, min familj och min granne att det nu är slut med detta supande som har pågått i snart 15 år.

Igår kände jag först en tydlig pulshöjning och det var extremt varmt och gick inte att sova, fast tjejen låg bredvid och frös.
Jag fick kramper i benen, armarna och fötterna men kopplade först inte ihop detta med alkoholen.
Imorse fick jag en helt sinnessjuk ångestattack och jag låg på soffan och trodde att jag höll på att dö, fick ingen luft och blev så ängslig att jag tog till ögonen och lipade lite!

Idag läste jag om mig själv och mina symptom på alkoholprofilen samt en sida som hette droglänken.

Jag har bestämt mig, inget mer nu!

Det kommer antagligen att bli ett helvete men det är redan halvvägs in på dag 2 och jag MÅSTE bara fixa det här!

//En_Adde_Till

Klokt beslut att börja skriva här, det är första steget.
Finns många kloka människor här som kan gå före och visa att det går.
Självhjälpsprogramnet tyckte jag var bra, sen har jag även fått hjälp av en terapeut.
Så känner du att du behöver hjälp, var inte rädd för att be om det.
Kram och Styrka// Strulan

Femina

Välkommen till forumet. Ta gärna hjälp så fort som möjligt så blir det lättare framöver. Själv får jag ovärderlig hjälp utav gemenskapen i AA.

Michael__

Jag har precis gått igenom det där helvetet. Jag är inne på dag 9. Det går över så håll ut. Räkna med 3 tuffa dagar, och sen blir det bättre. Lycka till

Lider med dig, själv upplevt liknande abstinens. Abstinens kan ju vara farligt och behöva vårdöversyn. Har du någon beroendemottagning eller liknande nära dig att prata med?
Håller med Femina, jag har försökt sluta själv 20 ggr och alltid fallit tillbaka - och varje gång blir det värre - och svårare och svårare abstinens. Min väg ut som förhoppningsvis håller var antabus efter abstinensfasen följt av sponsor och AA. Var sjukt skeptisk men det enda som funkat för mig.
All lycka till med ett bra beslut.

En_Adde_Till

Tack allihopa för responsen!
Upplever ni att kroppen ställer in sig på kl 16:20 och KRÄVER det stora A´et?
Jag upplever det som värst vid den tiden!

Annars har jag bara fått en otrolig rastlöshet i kroppen, strippade ner en diskmaskin och lagade den idag, haha! Tack youtube!
Nu ska jag ta en sväng på hojen, i regnet, bara för att jag kan, och sedan ska jag vittja min hemmabyggda råttfälla!

Det går väldigt bra tycker jag och ångesten har lagt sig men dessa tankar.....! Tjejen tycker nog att jag blivit lättretlig också!

Nu kör vi, dag 4 kommer om en liten stund!