Carolina

Idag har ja hållt upp
9 dagar . Men nu kommer tankarna . Vilken tråkig sommar utan vin?blit rädd för mina tankar . Vill inte ha alkhol mer i mitt liv. Vet vad de gör med med mej. Varför känner ja så här ?

Allterbra

Ja du, tankarna kommer smygande efter två tre veckor. Du får fokusera på annat, träna, resa, stöda, sola och bada.. eller vad du gillar. Jag försöker gå en lång promenad när tankarna kommer, det hjälper ofta. Men långt ifrån alltid! Man märker när man börjar planera att mysa lite med ett glas vin eller en öl, man har ju varit nykter och duktig och förtjänar det. När dom tankarna kommer, då är det bara en tidsfråga för mig, innan jag går i fällan tyvärr ?

Femina

Du får påminna dig om varför du hållit upp i nio dagar. Vad har konsekvenserna av drickandet blivit i ditt liv hittills? Om du fortsätter göra som du alltid har gjort kommer ju resultatet bli detsamma. ?

De kommer och går, far som löv för vinden. Jag har kommit till den punkten att jag inte orkar bry mig om vad jag tänker och känner kring alkohol. Det är ju ingen ordning, kontinuitet, rim och reson på nånting, för farao. Så jag struntar i tankar och känslor och bara kör på vad jag har bestämt, av ingen vettigare anledning än att jag bestämde det. Värsta diktatorfasonerna ;)

Carolina

Ja de släppte efter ett tag ? fick nästan lite panik hur ja kännde hur ja romantiserade vinet. Tänk vad skönt om man fick ett datum att då skulle allt släppa o man skulle vara fri ifrån de. Så mkt lättare skulle de kännas då☺️

Det är därför det är så nyttigt att gå på AA och lyssna på andra, gör man som jag så lyssnar man mkt på poddar alkispodden, beroendepodden osv där människor berättar om sina resor säkert inte lika bra som att gå på möten, men hjälpt mig mycket.

Att få höra om deras kamp och liv ger sådan kraft och energi för dagen, forumet här är livsviktigt för mig och cairy appen är ett komplement.
Styrka och mod till dig// kram Strulan❤️