Ditt senaste inlägg andas hopp och stilla tillförsikt. Och jag tror liksom du att du får tillbaka det så småningom. What goes around comes around. Starkt att du hållt i nykterheten genom alla trasiga relationer. Fortsätt så. Om de relationerna är bortom lagning, trots din helomvändning, så kommer det nya. Och de nya relationerna bygger på en mycket stadigare, stabilare grund. De blir en spegling av ditt nya, nyktra, pålitliga jag. Så kämpa på. Livet är långt. Du hinner hitta den där personen du vill vara, och sedan de relationer som kan komplettera dig. Kram

Trädlock

Tack. Har "bara" en månad nykter, men det har aldrig funkat med relationer innan. Just nu försöker jag älska mig själv först o främst. Tänker att det i sig räcker långt. Att få en partner räknar jag inte med. Däremot vill jag kunna älska fritt igen.

Trädlock

Som jag älskar. Och slösar med kärlek. Försöker slösa den på mig själv. Att acceptera mig själv. Så som jag är.
Men det är lättare att slösa den på andra. Mitt medberoende som talar. För om jag tar hand om andras känslor, problem osv, finns inte plats för mina egna.
Jag är närhetsknarkare. Vill känna mig älskad. Av någon annan.

Börjar tänka på alla jag sårat/skadat. Listan kommer bli lång.
Och den gör mig rädd. Livrädd. Här behöver jag modet. För det kommer vara vissa som inte vill ta sitt ansvar eller ta emot min botgöring.
Acceptans igen.
Förståndet blir att jag inser att alla har rätt till sina känslor och tankar.

Sinnesro. Mod. Förstånd.

Trädlock

Ingen sömn inatt. Mkt känslor och tankar som far runt i skallen. Är på jobbet trots allt. Men längtar hem. Vill bara krypa under täcket och inte komma fram igen. Hjärtat brister av att jag älskar.

Trädlock

Tack du fina ??? så fint att du finns här och på Cairy. Tack för tipset om appen ??

Trädlock

När jag väl får sova numera så drömmer jag. Detaljerat och tydligt. Men. Det är Om dödsbesked. Och återfall. Vaknade imorse med en enorm panikångest då jag i drömmen tog ett återfall. Allt var så verkligt att när jag vaknade trodde jag att jag var full. Har haft den där ångesten molandes i mig hela dagen nu.
Trött, rädd, flyktbenägen. Ska försöka att inte vara ensam idag då det är en riskfaktor för mig.