IdaG

Länge sedan jag var in hör. Allt har ju gått så bra! Så blev det sommar. Allas bästa årstid..nej! Inte allas bästa..min värsta! Har redan börjat dricka oftare,mer...
Och min semester har inte ens börjat! Får inte jag rätt hjälp snart så går jag under. Ingen vet, ingen förstår och ingen märker. Jag är ju så äckligt glad och positiv hela tiden! Skulle bara slita tag i närmsta människa stirra in i dennes ögon och skrika hysteriskt! HJÄLP MIG JAG DÖÖÖÖR!!!
Det finns en låt som beskriver mig så på pricken.
Om du är intresserad så..Three days grace; Animal i have become.

Kram till den som vill ha en.

Sofia

Hej IdaG! Vad fint att höra att du har haft en bra period! Nu är sommaren här med alla dess olika alkoholrelaterade lockelser som kan vara väldigt utmanande att hantera. Så bra att du skriver här nu! I forumet behöver du inte hålla någon glad och positiv fasad, utan kan känna dig fri att vara precis som du vill vara, hoppas att du känner det. Kanske kan det minska känslan av att "ingen vet, ingen förstår och ingen märker" också, om du fortsätter skriva av dig här - är det något som forumet brukar vara rikt på så är det personer som förstår och bryr sig.
Hur har dina erfarenheter av hjälp sett ut hittills? Vad tror du skulle kunna vara rätt hjälp för dig?
Varma hälsningar,
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

IdaG

Vet inte hur jag ska bära mig åt! Könner mig förtvivlad, arg & uppgiven.
Jag är så less på mig själv! Allt var ju så bra.
Varför?! Varför blir det såhär?! Eller det behöver ingen svara på egentligen. Jag vet..
Jag får seriöst inte dricka för min doktor. Äter ju medicin och att blanda med alkohol är ju faktiskt farligt. Som om det har hindrat mig sista tiden? *himlar med ögonen*

Ska verkligen försöka ta nya tag igen.

Jag förstår att det känns så men försök att inte vara så hård mot dig själv. Vi är alla mänskliga och vi begår alla misstag. Det viktiga är en vilja till förändring.

Jag tror på oss oavsett hur många gånger vi halkar ner igen. Vi har en inneboende glöd och det finns ett ljus i tunneln. Och ljuset hur litet det än är, är frånvaron av mörker.

.