Hoppasattjagvä…

Suget är mycket mindre nu... Har tryckt läsk o godis och kollar Netflix serie... Snart ska jag lägga mig och somna till någon podcast. Dag 6 går till ända.

Hoppasattjagvä…

Vaknade kl. 06.00 och var säker på att jag inte skulle kunna somna om efter ett toabesök. Jag brukar inte kunna det. Vaknade precis?

Nu tar vi tag i dag 7 och får lite gjort. Istället för tungt huvud och orkeslöshet är det nog lättare att göra det. Jag kan ju ta bilen och köra för att köpa bullar... En vanlig lördag hade jag fått gå. Ni vet varför.

ollebulle

Fy fan vad najs! Din kropp gillar detta. Du börjar bli frisk :D Jag känner precis likadant.

Näpp du är inte sjuk. Du börjar däremot bli frisk ? Precis de effekterna du upplever finns med på listan över positiva förändringar i appen jag använder (I am sober). Härligt att du kan bocka av dem!

Hoppasattjagvä…

Dag 8 tar sin början. Hade svårt att somna men det berodde nog på att jag sov till 10.30 i lördags. Idag blir det till att fylla kylen och frysen för imorgon kommer mina tonåringar igen. Underbart!

ollebulle

Måste ju vara jätteroligt för både dem och dig när du har klarat dig såhär bra.

Hoppasattjagvä…

Jag har aldrig druckit en massa och betett mig illa eller varit full när de är hos mig... För mig är det viktigt att betona det. Men de kommer att ha en piggare farsa iallafall ?
Det har varit värst när jag varit ensam och saknat dem och sörjt min seperation. Även om det var rätt beslut är det en stor sorg att ha misslyckats. Då har tyvärr A varit en dålig tröst för att fly känslor och att bara få tiden att gå.... Dag 8 nu och jag har storstädat, handlat och ätit lunch?

Hoppasattjagvä…

Dag 8 går mot sitt slut... Underbart att inte vara lördagsbakis. Har fått jättemycket gjort och har sett en film och en dokumentär. Kände lite sug i eftermiddags men det försvann snabbt. God natt.

Hoppasattjagvä…

Har precis kommit hem från jobbet. Stressigt som tusan och solen skiner. Vanligtvis hade jag satt mig på balkongen och druckit en 2-3 starköl men inte idag! Ett stort glas Coca Cola med massor av is går lika bra. Visst fanns suget när jag körde hem men har man bestämt sig så har man! Med stormsteg på väg mot tvåsiffrigt. Dag 9 snart ett minne blott...

ollebulle

Fan vad härligt att höra. Jo det där med att när man kör hem från jobbet svänga inom systemet. Det gjorde man några gånger. Har semester ett tag till men tänker redan på dem situationerna.

Hoppasattjagvä…

Dag 10 and still going strong. Suget finns men det går över fort igen...tvåsiffrigt är en liten triumf! Sover bättre och har mer ork. Fredag blir nog värst. Stålsätter mig.

Hoppasattjagvä…

Dag 11. Sov gott inatt. Känner mig klar i knoppen. Orkar mer. Känner mig inte så svullen. Ser bättre med. Visst skriker tarmen ibland men det motar jag bort. Kämpa, kämpa, kämpa.

Hoppasattjagvä…

Nu är det fredag morgon. Sov gott. Ska snart till jobbet. Elddopet närmar sig... Ännu en helg utan A? Jag ska klara det... Det var säkert 10 år sedan jag inte druckit på två helger i sträck.Kämpa, kämpa, kämpa...

Hoppasattjagvä…

Dag 13 går mot sitt slut. Såg en fantastiskt bra serie på sex avsnitt med Ricky Gervais... After life heter den. Både rolig, seriös och underhållande. Rekommenderas starkt. 6 halvtimmes avsnitt strecksågs. (Netflix)

Dag 13 check?