... och jag är också snart på Dag 7! Men först: Stort Grattis till dig! Visst är det roligt när man märker att energin kommer mer och mer. Rutinerna är så viktiga för mig liksom skogen med eller utan kantareller. Jag älskar kantareller men hittar aldrig, får köpa istället *asg*

Kram! Ha en fin dag och fredag, som innebär utmaning för mig men jag är vråltaggad efter den goda nattens sömn. Vill vakna pigg och alert imorgon så valet är enkelt!

Idag är jag nykter!

O dag 8 ☀️☀️ Känner mig nöjd stolt o mår bra! Den här helgen kommer gå som på räls jag har bestämt mig inte en droppe i helgen! Jag o sambon ska ner till Ullared o göra det osäkert o spendera alldeles för mycket pengar ?
Men kul ska det bli (sambon är inte riktigt lika taggad som mig men han är snäll o följer med) ??
Blir en skön barnfri helg på egen resa! Ska njuta o bara ta det lugnt! Mår bra o känns bra med helg efter första veckan efter semestern! Ja visst är skogen en njutning Pellis älskar med lugnet o att bara ströva runt i sina egna tankar o hitta eller inte kantareller ?
Trevlig fredagkväll o kramar till den som behöver ??

Fantastiskt bra Lennis! Du låter så stark tycker jag. Och på Ullared kan du gå loss - hellre lägga pengarna på shopping än på alkohol. ??????

Fibblan

Låter superhärligt! Heja dig Lennis ❤️! Och grattis till dina nyktra dagar, över en vecka nu✨! Fantastiskt bra jobbat??!

Jag lyckas ganska bra med det jag förutsötter mig.. det helnyktra, får va till mån.12/8..men jag håller ribban väldigt stram kan jag lova..?

Hursomhelst, jag väljer att inte tappa sugen för det, att bli kvar här på forumet, utan krav på prestation, bara det är en utmaning i sig.. som mirabelle tror jag var inne på..träffade rakt in i benmärgen..

Men prestation kan också vara av godo - som det.du presterar nu Lennis- Det är verkligen så himla bra gjort det du gör??! Och jag SKA med, ska bara vänta till söndag/måndag usch blir så trött på mig..men så får det va, tjolahopp tjolahej..??!

Stor kram till dig för att du är du, och alldeles superbra oavsett vad du presterar ?!
Och extra förstås för det du, med detta sagt, trots allt presterar - för det ÄR ett väldigt BRA JOBB du gör?!
/
Fibblan ?

Man blir så glad o varm i hjärtat av alla fina ord ❤️❤️ TACK!! Sånt sporrar verkligen till fler dagar ??
Vi hade en intensiv o riktigt riktigt mysig o trevlig helg! Känns som den varit mycket längre än över en helg!! Gjort av med massor med pengar men köpt många bra o ha saker o annat ? var en tur till Varberg med. Då får man nytta av det fina med att vara nykter man kan äta supergod mat på restaurang i Varberg o köra tillbaka till Ullared för övernattning ☀️☀️ Bara det! Mäkta stolt o det kändes otroligt bra! Sambon fick ta en öl då jag var chaufför kändes inte minsta lockande att dricka något alls bara njuta av fantastisk mat ?? Nöjd glad upplyft efter en härlig helg!!
10:e dagen snart slut två siffrigt redan! Nu kör vi vidare!! Natti natti o kramar till alla härliga här inne ??

Bra jobbat! Så härligt att kunna agera chaffis utan problem - ännu en bra sak med att vara nykter. Härligt att du har haft en så bra helg! Nu kör vi 10 dagar till. ????

Fibblan

Herregud vad det flyter på - redan tvåsiffrigt! Fantastiskt bra gjort?!
Och du känns så stark och beslutsam!
Härligt att helgen blev så bra också! Det ger mersmak förstås ?!
Så glad för din skull?!
Dag 1 för mig. Avslutar den nykter
och tillfreds??!

Kram och godnatt!
/Fibblan ?

Dag 13 i morgon två veckor! Skönt kroppen vilar o hjärnan med. Händer mycket nu varit på anställningsintervju idag (min chef skulle hoppa om han visste ?
Tänker att det kanske kan vara lite spännande med ombyte eller så slutar det med att man blir kvar...trivs egentligen ?vi får se! Annars tuggar allt bara på! Känns enkelt att inte dricka något. Egentligen aldrig druckit i veckorna utan det är helgerna som isåfall är problemet ?
Ha en härlig dag o ta hand om er! Kram kram

Det tuffar på! Bra jobbat!
Har som du inte druckit mycket i veckorna det senaste året (förutom i somras), så det går väldigt enkelt. Och helgerna är inte svåra de heller eftersom jag är så inställd på grejen.
Blir svårare på söndag då jag ska till vänner där det alltid är alkohol som serveras. Men det ska gå bra det också.
Två veckor i morgon för oss - vi är grymma! ????

Grattis Lennis! Två pokaler, en för varje vecka??
Bra gjort ?
Nu kör vi vidare ?

Kramar
???

Fibblan

Och två tårtbitar för en övertygande och beslutsam ung kvinna, som vet vad hon vill och vart hon på väg??!
Mkt bra gjort?!
Halvvägs till en månad nu dessutom..?
Ha det bra idag!
Stor kram
/Fibblan ?

Jajamen Knaskatten vi kör vidare ??
Kompledig i morgon då försökte min hjärna få mig att tro att det var en bra idé att dricka vin...det brukar vi ju göra? Men tji fick den Loka Crush o vatten var det enda ??
Kändes bra att stå emot demonen! Somnar sött o kommer vakna pigg o glad i morgon igen! Styrkekramar till den som behöver ??

Fibblan

..hoppas jag du har?!
Gott jobb med demonen igår?!
Hoppas den låtit dig vara ikväll och att du bara har en vilsam och skön fredagkväll
?????

Stor kram
/Fibblan ?