Adhd-medicin och alkoholavvänjning!

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Emma Strövare
Adhd-medicin och alkoholavvänjning!
Emma Strövare
Jag försöker sluta dricka och

Jag försöker sluta dricka och undrar om ni har några erfarenheter av adhd-medicin och om det kan påverka suget negativt eller positivt. Jag äter elvanse och kan inte riktigt fråga min läkare om detta. Kan elvanse stärka mitt sug efter alkohol? Att det påverkar effekten av alkohol vet jag ju...

Rosette
Hej Emma Strövare!

Här är en fråga som legat ett tag som du inte fått svar på. Ibland hamnar trådar lite i skymundan och man kan behöva skriva frågor flera gånger för att dem ska synas på nytt. Kanske finns det erfarenhet här inne hos användare som kan dela med sig kring din fråga. Du verkar ha en del koll själv och kanske kan reflektera kring hur det var med alkohol innan medicinering och sedan med. Just nu vill du inte fråga din läkare, annars är ju det en god idé, eller sjuksköterska eller kanske någon annan inom vården om du känner dig redo för det.

Fortsätt gärna skriva dina frågor och funderingar om inte annat i någon av dina andra trådar, kanske du redan gjort och fått svar i och för sig. Ledsen igen för det sena svaret!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

ErikaE
Jag!

Äter Elvanse och är inne påmin 4e nyktra dag....
Undrar samma sak.
Har hjärtklappning och tryck över bröstet men vill inte fråga någon om vad som är bäst. Hur har det gått för dig?