Allan

Om du känner att du inte kan sluta själv så tycker jag att du ska kontakta närmaste beroendecentrum. Där finns det bra hjälp att få av förstående personal.

Du kan söka akuthjälp om du mår dåligt, ring 1177 så hjälper de dig.
Bra att du hittat hit ett bra första steg, just nu kanske du behöver mer akut vård så kontakta sjukvården// Strulan

DetGårBättre

Beroendecentrum är väl bästa lösningen. Oftast rätt bra personal men det finns personer där också som inte är så brighta! Annars är lösningen att börja äta, dricka och trappa ner med alkoholen och då få i sig extra vitaminer - speciellt b1 och b12! Men skulle rekommendera c-vitamin också även om den inte är lika viktig men den underlättar!

Antagligen galla. Inte farligt i sig självt men det betyder att du inte har något kvar i magsäcken, och det däremot är inte alls bra med tanke på att du inte ätit på en vecka.

Ring 177 eller kontakta vården snarast. Du kommer inte vara förmögen att fatta bra beslut om du fortsätter och det är en väldigt farlig väg du är inne på.

Amanda

Hej Bina86!

Du behöver hjälp och vet inte riktigt vart du ska vända dig, klokt att du söker stöd och råd här hos oss! Du har fått flera bra tips här ovan, exempelvis att kontakta 1177, en beroendecentrum eller en vårdcentral. Hoppas att något av detta kan vara till hjälp för dig.

Varma hälsningar,
Amanda, Alkoholhjälpen

Fibblan

Hej Bina86!
Du verkar ha det så sjukt tufft just nu. Jag tänker att du i det läget du är i nu, kanske behöver mer hjälp än vad det här forumet kan erbjuda..
Jag skulle gärna stötta dig igenom abstinens och ångest, men som sagt frågan är om inte du skulle behöva medicinsk rådgivning också. Och det kan ingen här ge.
Kan du inte ringa dem och höra vad de vill råda dig till? Du kan ju vara anonym om du vill och att det är ostädat hemma eller att du är oduschad märks ju inte på tel.
Jag hade börjat där..
Alla omtanke och massor med styrkekramar till dig?!
/Fibblan ?

Beroendeakuter har sett allt. Inget att skämmas för. De räddar liv. Du vet säkert att abstinens kan vara dödligt i värsta fall och då behöver meidicinsk hjälp/övervakning.
Lyd allas råd och ta tex taxi/ambulans till närmsta beroendeakut beroende på ditt läge. Eller i minsta fall ring 1177.
Lider med dig, abstinensen är ett helvete. Har haft rätt svåra abstinenser själv och då fått jättebra hjälp av vården.

Jag tror, som de övriga skrivit, att du måste söka hjälp idag! Ingen behöver komma in till dig men om du försöker duscha, klä dig (bara enkelt) och sen sätter du dig i en taxi och åker iväg till beroendeakuten. Inga krav på dig hur du ser ut! Har du inga i din närhet som kan hjälpa dig?

Ta hand om dig! Vi är många som bryr oss ?

Fina Bina!

Vet hur det är att vara på botten. Det är inte bara outhärdligt jobbigt, det är också riktigt farligt.

Håller med övriga, snälla du, sök hjälp. På ett eller annat sätt. Som Pellis säger, ta en snabbdusch och ring en taxi. Vad som helst.

Lider och känner starkt med dig. ?

Kram

Femina

Självklart tänker jag på dig och instämmer med de andra. Hur mår du? ?