Huvudverk

Någon som provat naltrexon och lyckats sluta med sitt drickande? Tog mig i kragen idag och gick till läkaren efter 3 års dagligt drickande. Har provat antabus för då över 3 år sedan men lyckades inte hålla det utan slutade efter 2 månader och började dricka igen. Håller tummarna att detta ska hjälpa mig men vill gärna höra era erfarenheter!

Lounger

Starkt jobbat!!! Idag har jag varit nykter i 3 veckor och 2 dagar. Har inte varit nykter såhär länge på säkert två år, druckit mellan en till två flaskor vin om dagen senaste året. Jag äter naltrexon varje dag, för mig har det hjälpt. När suget helt plötsligt kommer och är kvar trots att jag försöker hitta på något annat, så kommer jag ihåg att naltrexon gör det onödigt för mig att dricka, jag kommer ändå inte känna någon effekt. Så för mig har det hjälpt, hoppas att det kan göra det för dig också!

Är ditt starkaste vapen. Naltrexon tar udden av ditt sug, med din vilja och önskan att sluta dricka är viktigast. Det går att dricka på Naltrexon men det tar udden av kicken. Sen kan vi reagera olika som på de flesta mediciner. En del tar Naltrexon varje dag, andra när de kännes sitt sug eller om de ska vistas i moljö med alkohol.

Att du är här, visar att du vill sluta dricka. Läs och skriv hät på forumet, det tar bort ditt focus från sug och tankar på a.

Heja dig!