Hejsanhoppsan

Har en sambo med spel och alkoholmissbruk. Han dricker inte varje dag, men tappar all kontroll När han dricker och beter sig som en skit.
Han spelar även bort alla sina pengar.

Lämnar mig själv med vår bebis på 6 månder och tar alltid sina vänner före oss.

Vet inte vad jag ska göra länge.
Idag gjorde han slut. Igen. För jag sa att han inte kunde dra iväg pga jag ligger sjuk och vår bebis måste han ha.

Förlorad själ

Klarar dig bättre utan honom? Hur känns den tanken? Med tanke på att ni har ett bar med i bilden oxå blir det ju inte lättare. Men man gör ju inte barnen en bamse tjänst genom att dom får leva upp krig en missbrukade person. Det sätter spår i själen. Kämpa på och sätt dig och din bebis i första rummet. ?

Hejsanhoppsan

Jag vill ju vara med honom, egentligen. Men inte på dessa villkor, nej.
Så jävla svårt. Vill såklart min sons bästa men hans pappa vägrar söka hjälp. :(

Hejsanhoppsan

Jag vill ju vara med honom, egentligen. Men inte på dessa villkor, nej.
Så jävla svårt. Vill såklart min sons bästa men hans pappa vägrar söka hjälp. :(

Förlorad själ

Jag vill oxå vara med min nyktra pojkvän. Och har vart vid hans sida genom missbruksträsket i några år nu. Han har aldrig velat ta hjälp då tänker jag att då väljer han ju inte mig. Att komma på att man har ett problem och vill ta hjälp är ju kärnan. Så länge man inte är på den vägen så spelar det ingen roll vad du gör eller hur mkt du vill. För bollen ligger hos honom. Och om du och bebisen är viktigast så borde han välja er ellerhur? Förnekelsen sitter djupt jag vet. Man vill bara att allt ska vara som förr. Man vill att allt ska vara bra. Men när det inte är bra så får man inte bara stå brevid. Jag talar om eget misstag. Hålla under armarna och sopa upp hans misstag. Du kommer förlora på det och i framtiden din son. Säger inte vad du ska göra men att sätta ner foten tidigt är att föredra då kanske ni har en chans att lösa allt. Jag väntade för länge och just nu är mitt liv kaos. Vill tillägga att det är utan barn. Lyssna till din magkänsla den har oftast inte fel. Kram