Lillpill

Jag har druckit varje dag utom i tisdags och idag...
nyss slängde jag vinet som fanns kvar och jag har sån fruktansvärd ångest! Inte för att jag slängde utan för att jag inte vet om jag imorgon kommer skynda till systemet igen :(

Förstår din känsla, den där ambivalensen är då oerhört ångestskapande. Har man ens så kul när man är full? Så försöker jag tänka när det blir jobbigt. Men det är inte lätt när msn liksom snöat in på att man vill dricka

DenObekväme

Jag känner igen mig i känslan och ibland är det som att man inte har kontroll över sina egna ben. Man går på autopilot dit man egentligen inte borde och hamnar exakt i dom sällskap man inte borde.

Detta kan låta nästan fjantigt men är en ganska viktig sak. Människan går ofta på rutin och agerar också väldigt inrutat.

Har du saker planerat så prova att på något sätt bryta ett invant mönster. Är det så att man alltid passerar systemet på vägen från bussen till jobbet så ta en tidigare buss och välj en annan väg just imorgon.

Att se till att äta och dricka ordentligt med vatten är också viktigt. Är man ordentligt mätt kan det minska sug.

Jag hoppas att ångesten snart släpper och jag vet vad du befinner dig i. Tack för att du delar med dig och pratar om det.