Michael__

Ja, tyvärr.. jag höll upp 7v innan semestern och mådde så bra. Men så på dagen jag klev in i ledigheten så sprack allt. Nu 6v senare så har jag näst intill druckit varje dag. Ångest som vanligt. Tankar om meningen livet snurrar runt, och jag på riktigt undrar om min existens.

Jag vet att alkoholen skapar dessa tankar, men också botar... för stunden iaf. Sen blir det värre, men det botar man med mera alkohol osv..

Jag har gått hos psykologer, läkare mm men det fungerar inte. Jag botas inte av folk som inte har en susning om vad jag pratar om. Alltså som aldrig varit i samma situation.

Jag vet att ska jag lyckas så behöver jag få inspiration från folk som faktiskt har varit på botten men rest sig upp och ur beroendet, och som kan berätta att man kan ha ett liv utan alkohol.

Jag efterlyser därför poddar, filmer mm. Om hälsa, inspiration, om folk som tagit sig ur missbruk.

Tack

Alkispodden är bra om nyktert liv av två som tagit sig ur.
Boken ”skål ta mig fan” tycker jag beskriver situationen och lösningen bra.
”Jag som var så rolig att dricka vin med” gillade jag också.

Jag får också sådana tankegångar efter att jag druckit alkohol ett tag, vet till slut vaken upp eller ner och hela livet känns så märkligt på något vis! Du är inte ensam! Rekommender alkispodden och vissa avsnitt av fyllepodden är bra tycker jag!