Jullan73

Ny vecka nya utmaningar känner att jag har valt rätt väg att göra slut med flaskan?
Även om det varit massa tankar och känt att det saknats något i veckan Som gått så ser jag fram emot att få pricka av en vecka till som nykter Alkolist . Nya tuffa utmaningar kommer komma men jag känner att det är något jag måste lära mig hantera för att kunna leva ett liv utan Alkohol.
Ny vecka nya tag!

Bra jobbat! Jag är inne på min 8:e dag och det är verkligen många tankar i huvudet. Men efter en nykter helg (min första på lääääänge) känner jag mig stärkt då helgen blev så himla bra just pga att jag inte drack. Nu kör vi en vecka till :)

Är ju jättebra att du känner att det är rätt beslut du tagit. Måste vara en riktigt skön känsla!

Jullan73

känner helgen närmar sig och det känns rätt skönt att känna att föra helgen gick galant utan massa öl Jag ser med tillförsikt fram mot alla triggers som kommer dyka upp och jag letar fortfarande något bra att hitta på när jag vill bryta stunderna när jag tidigare sugit mig full

Jullan73

Tja äntligen lördag i och inga bärs till fotbollen det känns klart mycket bättre dena lördag då jag känner att det går utmärkt att titta fotboll utan att dricka öl .
Veckan som varit har faktist gått väldigt bra kanske för det har varit fullt ös med massa jobb som gjort att det inte funnits så mycket tid till att tänka på alkohol jag driver ett litet företag med 10 anställda och det som blir en utmaning är att få alla att förstå att på nästa Aw eller nästa festlighet med företaget Så är jag där men kommer stå där med en flaska Vatten men vara samma glada jag men inte den där packade tokiga party killen.
I min branch så går vi ofta in med en attityd att nu jäklar festar vi å då super vi .
Men mönster skall brytas så jag är nyfiken på alla reaktioner på hur man kommer uppleva mig som nykter alkolist?
Trevlig lördag till er alla?

Två helger nykter, det är stort. Tror också pådrt där med att bryta mönster, vi vet oftast vad som triggar. Strategier för olika scenarier är också bra att ha.

Välkommen hit, även om du varit här ett tag nu.

Kram

Jullan73

I dag har jag fixat över 2 veckor och det känns som jag kommer överleva som nykter Alkolist. Det känns fortsatt rastlöst i perioder och jag är på väg att gå å ta något av bara farten men så kommer jag på mig själv och så går jag in här hos er en stund så blir jag påmind om vilket elände och hur dåligt jag mått av detta gift.
Styrka till alla här som kämpar

Jullan73

I dag har jag fixat över 2 veckor och det känns som jag kommer överleva som nykter Alkolist. Det känns fortsatt rastlöst i perioder och jag är på väg att gå å ta något av bara farten men så kommer jag på mig själv och så går jag in här hos er en stund så blir jag påmind om vilket elände och hur dåligt jag mått av detta gift.
Styrka till alla här som kämpar

Jullan73

20 dagar som nykter känns riktigt bra
Tycker jag börjar känna en viss stolthet över mig själv och börjar faktist känna att det finns ett liv utan alkohol. Mönster har brutits och en viss stolthet inför mig själv börjar växa och det känns som jag börjar bestäma över flaskan.
Nykter Alkolist känns helt rätt?

Bra jobbat!!! Kommer ihåg själv hur långa de första 20 dagarna kändes för mig.
Heja dig

Du ska absolut vara stolt över dig själv som klarat 20 dagar, brutit mönster och börjar kunna bestämma över flaskan.
Det är ju bara du som gör jobbet och alltså du som ska ta åt dig all ära!
Jag kan bara gratulera!

Drygt tjugo dagar, tre veckor, är stort. De värsta dagarna är över och det är bara att njuta av allt positivt som nu börjar märkas mer och mer. Härligt.

Kram

Jullan73

Fan i dag är det otroligt sug efter alkohol
Vet ej i gentligen varför det ända jag tänker på är öl öl öl kämpar på hoppas
Kunna utstå den lille elakingen på höger axel som sitter och försöker övertala mig att bara ta en bara en liten?

...ordentligt till den där elakingen att -NEJ, det blir ingen öl!
Gör sedan något som uppmuntrar den snälle på vänster axel att distrahera dig från suget.
Håller du ut så lovar jag att du vaknar till sol imorgon.

Jullan73

Torsdag och känner att helgen är på intåg
Vet ju att jag kan hoppa drickat så känner mig hoppfull för hitta på något bättre än dricka öl tror det blir lite njuta av skogen?Å ut å jaga det ger lite styrka och sinnesro och något att bryta mönster?

Att gå ut och njuta av skogen och jaga, vilket perfekt alternativ till öl!
Önskar dig en trevlig helg!

Jullan73

Har gått ett tag och vet nu att en stor del av mitt drickande sker när jag är glad gjort ett bra jobb eller gjort något som är förknippat med glädje och framgång och tycker det är märkligt att det är då det triggas i gång och inte dom gånger man mår dåligt eller något negativt som hänt .
Mot ny vit dag?

Jullan73

8 veckor med ett återfall känns rätt ok
Det Jag känner är att rädslan för att nu när det går så bra så kanske det går bra att bara ta en liten öl.
Men jag vet ju att det kommer inte bli bara en öl för mig om jag faller för frestelsen.
Det gäller att inte falla i glömska av hur illa denna alkohol gjort mig och mina kära.