blackbeauty

Hej! för 13 månader sedan slutade jag med cannabis,ecstasy och kokain efter att ha använt i ca 3 år dagligen. använde också alkohol men var fri från de i ca 5 månader. för 7 månader sedan drack jag första gången ich fick återfall med kokain /alkohol och har sedan dess fortsätt dricka alkohol ej droger.
jag har haft hög konsumtion och druckit ca 5 starköl per tillfälle 3-4 ggr i veckan.
det här påverkat mitt jobb och nu i helgen påverkade det min relation då jag gjorde bort mig.
jag har under dessa 7 månader inte kunnat sluta drick utan druckit så mycket att jag varenda gång har minnesluckor.
jag har idag inne på dag 4 utan A .
vad kan jag få för symtom ? jag har som mål att skuta då jag inser mina problem och min partner lämnar mig om jag dricker en droppe till.

Li-Lo

Vill börja med att säga wow du hade fyra nyktra dagar i kroppen då du skrev. Om du vill berätta gärna hur det går för dig, det är några dagar sedan du skrev här och ibland tar det tid innan en tråd får fart. Du har verkligen klarat av en del tuffa förändringar och jag gissar att du har en del erfarenhet av vad som kan fungera för dig. Berätta gärna.

Välkommen igen och hopp en fortsatt fin vecka
Li-Lo
Alkoholhjälpen

Hej, bra beslut. Tror den mest akuta o fysiska abstinensen kommer första 5 dagarna. Sen är det ju massa irritation, nedstämdhet och saker som brukar ta längre tid att få ordning på.
Lycka till

Har inte så mycket mer att tillägga än det Tackohej skrivit. Kanske att söka efter grundorsaken till att du dövar dig med kemiska substanser.

Skriv gärna och berätta hur det går.

Kram