Tbf83

En vecka har gått sen mitt ex flyttade ut på riktigt för gott... många blandade känslor..Men herregud som man valt att leva under detta missbruk. En missbrukare tycker synd om sig själv dygnet runt och allt ska kretsa runt dom. Jag försöker lära mig att det inte ens är lönt att förklara en normal sak för det går inte in.. Mitt ex tycker jag är så negativ och har noll förståelse och så är det. Och så blir det när man blir bedragen, lurad och sviken jämt. När jag säger att jag känner mig ensam säger han att det har jag valt själv. Men det har jag inte. Han valde detta åt mig för han inte klarar av att sluta dricka och ta droger.
För mig är det enkelt. Vill man något så slutar man. Man tar till alla hjälpmedel som finns. Jag hade lagt in mig, hade gjort allt. Men det gör han inte. Först nu efter 5 år förstår han att han är missbrukare. . Har börjat på en öppenbehandling men krökar ändå??‍♀️
Jag blir frustrerad och vill ha tillbaka den personen jag blev kär i... men jag har förstått nånstans där inne i mitt hjärta att det kommer jag aldrig få. Han kommer aldrig någonsin kunna ge mig hela paketet för han har förstört förtroendet totalt. Jag måste ha tillit i mitt förhållande annars finns där inget att bygga på...
Jag jobbar på att släppa taget och släppa in någon annan själ i mitt liv som har allt jag behöver... för ensam vill jag inte leva.. det är tråkigt?

Förstår dig precis hur du känner. Sitter i samma sitts men vi har fem barn i hop. Önskar jag kunde klippa alla band men det går ju inte för barnen skull.

Måste bli så stark att jag kan stå emot honom även när han är nykter och ber på sina bara. Knän att jag skall komma hem igen.