går mot sin ända. Jag mår faktiskt riktigt bra. Kan känna mig nästan lite euforisk emellanåt för att sen bli rörd av nåt ? könslomässig bergodalbana men det känns fint. Nu väntar en alkoholfri helg med familjen ?

Härligt att du mår bra!
Jag tänker att bergochdalbanan är en förutsättning för din euforiska känsla!(?)
Man måste ju knega uppför, det går långsamt och tungt, mot krönet för att sedan kunna få den där härligt svindlande känslan i magen när det släpper och man far i full fart nedför backen :-).
Att åka rakt fram på plan mark kan ju kanske vara behagligt, men det är väl topparna man vill åt?

Ha en bra fredag!

Och det känns bra. Haft en lugn o härlig husvagnshelg. Första nyktra. Hade bunkrat upp med alkoholfri öl o bubbel. Känns enkelt samtidigt som jag känner en viss tristess när jag drabbas av tankarna ”jag kommer inte kunna aldrig mer dricka” men då får jag bromsa mig o tänka en dag i taget o jag har bara sagt 3 månader sen får jag se. Ha en fin söndag i höstvädret ??

Fyra veckor är inte illa. Fortsätt så! Och - jag tjatar ju alltid om det men - läs på om alkohol och vad den gör med kroppen. Så länge vi håller på och längtar efter att "få"dricka tror jag att det är svårt att låta bli. Då krävs viljestyrka varje dag. Lättare när man tänker på alkohol som bensin. Varför skulle jag vilja "få" dricka det? Bläk.
This naked mind. Läs eller lyssna på den! Så bra.

Fyra veckor är jättebra! Starkt!

De där "aldrig mer" tankarna är ju ganska grå, jag håller med om det. Helt rätt att "bara" sätta stopp för dem, lämna dem obesvarade och styra in tankarna på; -Idag ska jag inte dricka.
Jag tror på det.

Ha en fin start på veckan!

Så nu satsar jag på 2. Ska läsa naked mind, har hört mycket om den. Livet liksom bara rullar på och jag känner mig nöjd med mitt beslut. Dock finns tanken alltid där i bakhuvudet att ”sen ska jag dricka” men inte idag i varjefall! Ha en fin tisdag! Och tack för all pepp ni ger ????

Då gör vi sällskap en månad till :-) !
Jag känner mig också nöjd med mitt beslut, även om jag brottas med allt som alkoholen förut dolt, så jag är också inne på att ta en månad till.

Tack för omtanken! Livet är bra och jag är nykter ??? Jag har bara haft fullt upp. Har inte haft svårt att avhålla mig från alkohol men saknade faktiskt ett glas rött i helgen vilket jag inte gjort innan. Men jag kör på. Har ju sagt 3 månader och sen utvärdera. Nu väntar en intensiv jobbvecka och annat ??

Nu har det 1.5 månad som nykter av det mål jag satt, dvs 3 månader. Det är enkelt...väldigt enkelt för mig just nu. Livet rullar på, jag mår bra, tränar, läser böcker. Maken har hakat på min nykterhet o har snart varit nykter en månad. Vi pratar om alkohol, om vilken plats vi vill att den ska ha/inte ska ha i vårt liv. Hur skönt det är att vakna fräsch i huvudet på helgerna, att kunna köra var och när man vill. Min tanke är att se om jag får till ett kontrollerat drickande utan ångest när dessa 3 månader gått. Jag vet att många inte klarar det men jag känner att jag behöver nog testa själv för att se. Jag är stärkt i att jag, om jag inte klarar det, klarar att vara nykter istället. Känner mig oxå stärkt i att vi pratar om detta o gör detta tillsammans jag o min man även om han inte lidit av sitt drickande såsom jag gjort. Får väl se hur det blir, men jag tänker inte gå tillbaka till hur det var innan i varje fall, oavsett om det slutar i att jag är helt nykter eller enbart dricker ibland.
Stor kram till er alla som kämpar ❤️