Milla89

När går detta över? Jag har bestämt att sluta dricka helt. Idag är första dagen och kroppen känns lite skakig och jag får värmevallningar.

Hur länge och mkt beror på hur du har druckit. Drick mkt vatten och vila så brukar det ge sig efter ett tag.
Klokt val att ta tag i problemet.
Läsa och skriva här brukar hjälpa mkt, finns även ett självhjälpsprogram här som är bra.
Kram strulan

Milla89

Tack för ditt svar.
Jag har druckit ca 3 boxar rödvin i veckan. Helt knäppt hur de kan ha blivit så här! Kunde aldrig tänka mig att just jag skulle hamna i den här situationen. Har man,två fina flickor, nybyggt hus... ja hela paketet! Aldrig haft beroende problematik tidigare och inte heller är de någon i släkten som har/haft de! Hur började allt för er?

Milliemus

Jag tror vi alla undrar hur just VI hamnade här... Vad som gjorde det... Hur vi kunde låta det hända... För mig så började det med några glas rött för att sova bättre!! Sen hittade jag min kompis "ölen dagen efter" och sen rullade det på? Vi är en familj med många missbrukare så jag har ju alltid tänkt att DET vet jag ju allt om så jag kommer aldrig att bli en sån. Ja... Där ser man... Naiv eller dum? Båda? Kram på dig?

Skam

Du är inte ensam...tyvärr var min situation precis likadan?
Min omgivning blev bestört. Det var det sista de trodde...Å detta har lett mig till fruktansvärd skam.... Men jag vet att vi är många på samma resa...usch!!!
Kram

Milla89

Känns de skönt att veta att jag inte är ensam. Så klart önskar man ingen att leva med missbruk, men ändå på nått sätt så infinner sig ett lugn. Och VI kan ta oss ur skiten, allihopa ❤

Milla89

Tänker på mina barn och man, de måste vara hjärtskärande för dom att behöva leva med de här. Min man gav mig lite av ett ultimatum och de va då jag verkligen förstod att jag inte kan supa bort mitt eller deras liv.

Du och jag får peppa varandra! Nu kan de bara bli bättre ❤

Milla89

Sov faktiskt bättre inatt,skönt!
Hoppas denna dag flyter på utan sug efter vin.
Lite ont i kroppen, tror jag har varit spänd de senaste två dagarna.

ska iaf börja simma några gånger i veckan,få igång kroppen igen.

Kämpa på ❤

Nog nu

Bra jobbat! Samma här, sov som en drottning! Också spänd och kort stubin. Men rörelse hjälper mycket. Hang in there! ❤️

Bokmal

Jag är också på dag tre som nykter efter alldeles för lång tid med alldeles för mycket vin. Det här fixar vi :)