Fibblan

Tack för omtanke och pepp❤️!
Jag håller i ?!
Skönt att vakna nykter, även om timmarna varit för få, ytterligare en natt..? Men det blev iaf några..? Inte helt sömnlöst, som natten innan.. Och även om känslan rätt mkt påminner om att va bakis; ont i huvudet, trött i kroppen, oro - så kan jag, precis som ni säger, känna mig stolt över att det iaf inte beror på att jag tillfört ngt gift ☑️.
Fortsätter att hålla 0:an?!
Alternativet är inget alternativ ??!
Lite stressad över att jobbet drar igång i dagarna igen och att jag måste få ordning på sömnen tills dess..?.
Men återigen: en dag i taget. Ingen mening att oroa sig för det nu. I bästa fall är det det som behövs för att vända det i positiv riktning?!

En extra söndag, inte så dumt ändå?!
Önskar er också och alla en fin dag☀️!
Kramar!
/Fibblan ?.

Sömnen ja... sover oroligt fortfarande... drömmer drömmar att jag står och klunkar ner vin i stupen, det bara forsar ner och värmer kroppen. Jag står med dunker över huvudet som är bakåtlutat. Min fingrar krampar mot tappen för att jag ska få ut så mycket vin, så fort som möjligt.
Munnen är lika vid och stor som ödlorna i serien ”V” om du minns den...
vilken jäkla dröm alltså... Jisses...??

Fast det är nästan så det varit när jag smygsupit det sista... att stå och klunka i mig så mycket jag kan på en gång för att jag inte vetat när jag kan ta min nästa klunk... så SJUKT beteende ??‍♀️

Ha en fin dag!

Kram PimPim?

Fibblan

Blä, för dålig sömn och mardrömmar?! Men det ger sig med tiden, det vet vi. Inte haft ngn "dryckesdröm" än, men känner igen det från tidigare tillfällen. Skön känsla dock, när man inser att det var just en dröm?!
Skrev i din tråd innan idag men blev avbruten och så försvann det, men det jag ville säga dig är att du är klok som stannar upp och reflekterar över vad du har att vara tacksam över✨❤️?! Det gör ju sig inte sällan påmint när man precis som du nyligen (och också tidigare i livet förstås) blir påmind om livets orättvisa..?. Hatar också cancer, som tagit alldeles för många,
alldeles för tidigt ifrån mig..?.
Fokus på de vi ännu har i livet och tacksamhet, tar oss vidare❤️?!
Stor kram!
/Fibblan ?.

Tråkigt att höra att du inte får till sömnen riktigt ?? det kommer men jobbigt att den inte bara kan sätta sig igen! Man är så beroende av sömnen men samtidigt blir det säkert värre ju mer stressad man blir av att inte somna ??håller tummarna för att du får sova som en riktig prinsessa idag!! Det är du sååå värd ?? skickar massa styrkekramar o sköna fina drömmar till dig ??

Fibblan

Dagen blev bra men slutade i moll, eftersom energin verkligen inte räcker till en hel dag..?. Absolut stressad inför den uteblivna sömnen. Imorgon börjar jag jobba..(!)
Men som sagt, försöker vara här och nu och lita på att det ger sig. Ska också försöka gå in för att hitta en bra rutin för sömntåget. Varva ner på samma sätt varje kväll och lägga mig vid samma tid etc. Inte konstigt att jag hamnat ur gängorna med ledigheten och alkoholstoppet. Det tar sin lilla tid att hitta nya sätt och vanor..
Det kommer lösa sig, det måste det??!
Önskar er alla en fin dag☀️!
Kram!
/Fibblan ?.

Fibblan

Ville bara titta in till mig själv en stund. Stanna upp, skapa lugn och påminna mig om att jag är på rätt väg..??❤️.
Känner mig sliten och lite ledsen. Men jag ska sätta fart igen här nu efter min lilla paus. Middag. Idag blir det fisk?!
Kram till den som behöver en, alla som kämpar, inkl. mig själv?!
/Fibblan ?.

Haha, Fibblan, jag läste "kram till alla som behöver en fisk!!?
Får nog ta det lugnt med läsningen, ibland går det väldigt fort härinne!
Det är så många nya här och jag hinner inte med alla faktiskt.?

Men Fibblan, du finns alltid i mitt hjärta? så dig håller jag allt koll på??
Och jag lovar dig, du ÄR på rätt väg!

Kram ?

Fibblan

Ja, vem behöver inte en fisk eller två..??
Men vi är iaf alla små fiskar som simmar mot strömmen här..????! Sjukt, när man tänker på det, hur etablerat och normaliserat det är med drogen; alkohol. För det är ju vad det är. En sinnesförvridande drog. En del kan hantera den och leva ett bra liv (?) Verkligen? Eller? Jag hör inte till dem iaf, så jag låter bli ☑️. Skönt att inte längre hoppas/tro något annat..

Håller med, många nya, hinner inte heller med. Var och en gör så gott den kan och huvudsaken är att man för egen del gör det som får en att hålla sig på spåret ???! Tacksam för ditt stöd och att vi finner tid för varandra?!
Stor kram!
/Fibblan ?.

Att tillåta sig själv att vara i förnekelse, rädsla, vara arg och ledsen? Man kanske kan se det som att man måste gå igenom många av dessa stadier? Men såklart jättetråkigt att du känner dig ledsen. Vill bara att du ska må bra ❤️. Jag kämpar också med nedstämdhet och ångest just nu, men försöker tänka att det kommer bli bättre när det blir ljusare. Och av motionen.

Du är på rätt väg och du kämpar helt fantastiskt bra!

Stor kram

...gjorde en deppig ☹️ men men... det var skönt att få vara lite social idag med många kramar och kära återseenden, och definitivt med en klarare knopp.
Min mens lurar bakom hörnet... känslig som fan och börjar gråta för allt... vill bara att ploppen ska släppa så den startar. Bort, schas iväg med de hemska spänningarna och svullnad man har i kroppen
Ta nu och vila, återhämta dig, sova sött och kanske drömma vanliga drömmar...?

Kram PimPim?

Fibblan

Stormenlilla ? - jag vill också att jag ska må bra och att du ska må bra. Du kämpar också med nedstämdhet och ångest skriver du, men jag förstår också att du gör ditt bästa för att få tag i de positiva tankarna. Att det kommer bli ljusare. Kommer bli bättre. Och så har du motionen som strategi och hjälp för att bättra på ditt mående, det är bra gjort??! Jag gör på samma sätt. Men varför kan jag då inte vara nöjd med det JAG gör..? Måste sluta vara så hård mot mig själv. Se det bra jag gör, istället för att hela tiden fokusera på motsatsen..
Just nu håller jag på att förgås av självhat och självförakt..kan inte ens skylla på mensen..annars brukar jag ha det som du PimPim?. Värst veckan innan och så byggs det upp dag för dag fram till den kommer igång..Så förstår verkligen vad du är i nu☠️. Hua?. Men sen när vi inte har den längre ska vi säkert sörja för det..?. Dessa hormoner! Vad de härjar med oss livet igenom..!
Nåja. Som rubriken på mitt inlägg lyder och som du också är inne på Stormenlilla, handlar nog mitt jobb nu mestadels om att tillåta mig vara där jag är och känna det jag känner. Inte gå in i destruktiva tankebanorna, utan lugnt och stilla bara försöka acceptera att just nu känns det så här. Behöver jag säga att jag fått 0 gjort på jobbet idag..?
Men jag är ju inte en sämre människa för det. Jag har mitt värde oavsett vad jag presterar..!
Lätt att säga..svårt att känna..
Jag har iaf sovit hyfsat i natt. Tack PimPim ?!
Önskar er båda och er alla en
fortsatt fin dag☀️!
Jag kommer nog fortsätta mest sitta av tiden här.. huvudsaken är att jag inte kör inom systemet på hemvägen och den risken är lika med 0 iaf?☺️! Hur kan jag vara så säker på det? Jag som bestämt mig okänt antal ggr för att inte göra just det, men så tycks benen/bilen ändå ta mig i den riktningen..
Jo, för nu har jag mitt i min misär bestämt mig en gång för alla! Det finns inte en chans i helvetet att jag gör det?! På den punkten är jag starkare än starkast nu ☑️ ! Om jag så ska ta omvägar till förbannelse. Jag kör hellre till akutintaget på psykiatrin än att jag någonsin sätter min fot innanför dörrarna till helvetet.
Stark mitt i skörheten! Det är jag?.
This too shall pass..?!
Styrkekramar till mig och alla som behöver ?!
❤️/Fibblan ?.

Lätt att klanka ner o tänka över alla fel eller brister vad man gör eller inte gör eller inte gjort helt perfekt rätt...vet kan vara likadan men man gör sig inte själv något gott med såna tankar ??
Jag vet att för något år sen så läste jag någonstans att man skulle le när man somnade o försöka somna med ett leende på läpparna o sen när man vaknande försöka vakna o tänka det första man gör att man ska le (oavsett om man känner så eller inte). Vill minnas att det gick ganska bra ? ska försöka börja med det själv igen ? vilka kloka tankar man kommer på när man ska trösta o peppa andra!!
Skickar massa styrkekramar du är BRA du gör det BRA ?? tänk inga andra tankar!! Kram kram ??

Fibblan

Tack för varma långa kramar?!
För mod och styrka?!
För förståelse och medkänsla ?!
Och det lilla konkreta tipset, som jag ska prova nu genast ?!
?...?..
Imorgon kan det bara bli bättre??❤️!
Massor av kramar med värme och tacksamhet!
/Fibblan ?.

Man får komma ihåg att tillståndet man är i inte alltid kommer att kännas så, även om det är svårt att få någon tröst i det när man är i det där självföraktet och tycker att allt är grått. Men det går över, helt plötsligt så är saker inte lika tråkiga och jobbiga utan att man riktigt märker det. Men det ska inte tas bort från dig att det är riktigt skit när man mår så.

Här kommer lite pepp: du är fantastiskt fin. Orkar hitta energi att peppa andra när du inte mår bra. Du bryr dig och tar verkligen in vad folk skriver och skriver engagerande och omtänksamt långa inlägg för att försöka göra andras kamp lättare. Du reser på dig och inser att du är värd bättre när du trillar. Kom ihåg det där med lejonet. Det finns där. Sen får man ha dagar när man bara skiter i. Tycker du ska köpa dig något fint eller boka en massage, göra något fint för dig själv.

Kram ❤️

Fibblan

För dina fina ord och pepp ?!
???!
Jag är inte uppe ur hålet, men har iaf slutat gräva djupare..?️?!
Och jag ska vara stolt över att jag inte väljer den enkla men försvårande vägen..?!
Igår var det en kamp kan jag säga att inte bara ge upp. Ville döva mig, må lite bättre, bara två glas vin..men jag gjorde det inte ?! Jag ska bli frisk, fri och starkare! Och det blir jag ☑️ !
Stor kram!
/Fibblan ?.

Det gör mig ont att läsa att du inte mår bra, samtidigt som jag gläds över dina vita dagar. Unnar dig verkligen att snart slippa knogarna och att det vita livet får kännas självklart.

Hoppas att du kommer ihåg känslan som brukar infinna sig efter den för många första kampen. Att du orkar ta dig förbi krönet för att hitta nedförsbacken på andra sidan. Tänk att få släppa tramporna ett tag och bara rulla med. Så småningom trampa lite igen, men nu på plan mark. Styra måste du fortfarande göra, men det kan ju vara ett angenämt problem vid vägskälen. Till slut väljer du mellan mindre viktiga destinationer, flera lika bra, bara olika.

Jag tror på dig, vet att du kan.

Du är så himla bra. ?

Många varma kramar

Fibblan

Fint o höra ifrån dig ?!
Jag vet att du vet vad du pratar om..
Känns som jag stod på krönet igår och bara det att jag höll ut där på toppen av ångesten, gjorde att jag åtminstone kunde somna nöjd över nykterheten, och med ännu en seger över såväl ångestmonster? som a-?..?!
Planat ut lite för denna gång ☑️ !
Det kommer flera krön där framme, jag vet det. För jag har ett jättejobb att göra..??, men för var gång hoppas jag bli starkare
och klokare ?!
Tack för du tror på mig,
som jag också gör på dig?!
Det betyder mkt?!
Stor kram!
/Fibblan ?.

...från mig! Jag är imponerad av dig och din styrka! Din positiva inställning, den smittar kan jag säga! Skönt att du håller i nykterheten, det gör faktiskt jag också "mer eller mindre". Att somna utan att ha druckit vin är en gudagåva men ännu större att vakna helt klar i huvudet och ingen grötig näsa och vattniga ögon.

Trevlig Helg och Fredagskväll! Kraaam