En liten dipp i kväll. Känner mig ledsen och saknar det vi hade. Vet att mannen i helgen är ute på sådant som vi gjort tidigare. Det är väl därför det känns ledsamt.
Vet att jag inte kan gå tillbaka. Vet att det är över mellan oss. Men tårarna kommer ändå.
Behövde sätta ord på mina känslor.

Känner mig bättre i dag. Inte lika ledsen. Det går ju upp och ner som i vilken sorg som helst.
Och jag accepterar det. Tack InteMera för ditt svar.
Jag har grejat och fixat i min lägenhet. Så skönt när jag kan inreda som jag vill. Och förutom att det har varit viktigt för mig att det ska vara mysigt, så vill jag att allt ska vara praktiskt och ordning och reda. För det känns som om när jag har ordning runt mig, så känns det lättare i hjärtat. Blir det för rörigt, så mår jag sämre. Vet inte varför det är så.
Jag trivs i min lägenhet och när jag varit borta så längtar jag hem till mitt.
Det går bra att vara ensam, har ett brett socialt nät runt mig, så känns det jobbigt kan jag ringa någon.
Känner mig stark när jag märker att jag klarar det mesta.
Men i mitt förhållande delade vi ju upp saker vi skulle göra, nu får jag fixa själv. Saknar någon att prata med i hemmet, men å andra sidan, hade vi inte många bra diskussioner den sista tiden.
Ja så bollar jag med mig själv, för- och nackdelar, med att vara själv.
Men kampen fortsätter och i dag ska jag träffa barn- och barnbarn. Det blir mysigt.

Blade Runner

Vad stark och handlingskraftig du är Skrållan. Alla som bryter upp från förhållanden är väl ledsna och känner sig tomma och saknar det som varit antar jag. Så försöker jag tänka när jag är ledsen, att det är helt normalt oavsett om det varit alkohol inblandat eller inte. Kämpa på, du är bra !!!
Blade Runner

Jag går vidare i min kamp. Jag gör saker jag tycker om. Men ändå så är saknaden av mannen väldigt intensiv ibland. Får ångest, särskilt kvällar, av att tänka på att vi inte kommer vara tillsammans mer. Vet inte riktigt hur jag ska tänka då, eller vad jag ska göra.
Känner mig lite tom. Får lite panik att steget är taget.
Läser här på forumet, och vill gärna kommentera, men känner då att allt är redan sagt. Finns så många kloka här. Och jag har inget att säga då.
Kanske jag är i en downperiod? Vet ju att jag inte vill, inte kan gå tillbaka till det jag hade.
Vet inte vad jag längtar till. Svårt?

Känner även jag mig tom. Börjar skriva på en tråd, men det blir inget. Har inget att säga just nu.

Något tänkte jag i alla fall när jag läste din tråd. Det är ju inte bara personer man saknar utan även alla drömmar man hade. Många gånger är det lika, om inte mer plågsamt.

När jag träffade min första man då uppfylldes alla drömmar, baserade på vad jag saknat under uppväxten. När dom blev infriade insåg jag att det var inte det jag ville ha det var något annat Sedan har vi ju drömmar som aldrig infrias och som vi bär med oss. Finns en stor sorg i det. Kram och lycka till i fortsättningen du är på god väg, men ingen enkel väg.

Känner även jag mig tom. Börjar skriva på en tråd, men det blir inget. Har inget att säga just nu.

Något tänkte jag i alla fall när jag läste din tråd. Det är ju inte bara personer man saknar utan även alla drömmar man hade. Många gånger är det lika, om inte mer plågsamt.

När jag träffade min första man då uppfylldes alla drömmar, baserade på vad jag saknat under uppväxten. När dom blev infriade insåg jag att det var inte det jag ville ha det var något annat Sedan har vi ju drömmar som aldrig infrias och som vi bär med oss. Finns en stor sorg i det. Kram och lycka till i fortsättningen du är på god väg, men ingen enkel väg.

här har du en "down-kompis", också jättelåg just nu. Tror årstiden, mörkret och allt sabla regn bidrar också. Eller vad tror du? Det där med saknad är jobbigt men för mig funkar det bäst att bara vara kvar i det. Dagen efter känns det oftast bättre. Något som jag tycker är jättebra är att ta tag i något litet projekt hemma. Något som man tycker är lite tråkigt men samtidigt extra skönt när det är gjort. Mitt badrum har nog aldrig hållt den glänsande nivå som det har gjort det senaste året? Tycker det är ganska tråkigt att städa just badrummet. Allt känns faktiskt lite bättre när något sådant är avklarat. Om jag inte har något kul planerat den närmaste veckan så brukar jag ta tag i något sådant. Hade en riktigt mörk dag i början på denna veckan. Imorgon "skördar jag frukten" av den där hemska dagen: roadtrip med en rolig kompis. Många kramar till dig?

Blade Runner

Ja du kanske är i en down period nu- so what- helt ok- var snäll mot dig själv och försök acceptera att det är helt okej. Analysera inte mer än du behöver. Har tipsat om Calm appen till några. Jag går en kurs om hur man lär sig meditera i den appen och den är magisk ( tycker jag). 10 minuter per dag och så lär man sig hur man låter tankar och känslor komma och gå utan att bli för känslomässigt bunden. Ett livslångt lärande förstås men ger mig ro i stunden. Det är ju inget vidare väder ute heller så klart man känner sig lite deppig. Du är så bra iallafall :-). Kram Blade Runner

Ni är så stöttande här. Blir tårögd, ni berör mig med era tröstande ord.
Pratade också med min kloka stöttande dotter i dag. Hon sa, mamma du känner att det är jobbigt, bara va i det, det varar inte för evigt. Så klok ord, och även från er här på forumet.
Detta forum har betytt enormt mycket för mig.
Tack för att ni finns här.
I kväll är jag själv. Har lagat god mat, som jag vill ha. Tänt ljus. Försöker njuta av att jag bestämmer själv. Att jag inte behöver oroa mig för en man som dricker för mycket, en man som är sur och arg.

Försöka njuta av ditt eget sällskap och nöjet i att få ta sina helt egna beslut. Det kan vara en riktigt skön känsla.
Jag har också en tung tid just nu men som npgon skrev i min tråd att hon sett hur jag svajar bitvis och sen kommer upp till ytan igen.
Det är nog så det är. Vi faller ner en stund men reser oss igen.
Hoppas maten smakade bra och idag skiner solen här ivf så nu får vi snöra på oss skorna och ge oss ut och skaffa lite energi i solskenet ☀️
Kram Azalea

Blade Runner

Och fantastiskt väder ! Jag har promenerat. Och ska nu iväg till sjukhuset och besöka ex svärmor som är dålig med barnen och bara få rå om varandra med kärlek.
Ladda ner den där appen , den lär ut precis sånt som din kloka dotter säger till dig, att acceptera sina känslor och inte streta emot :-).
Kram Blade Runner

Var Dag

Men åh vilken klok dotter du har. Lyssna på henne. Här blev det också tända ljus - myste ner mig i soffan själv (nyseparerad jag med) blev dock ingen mat för vräkte i mig snacks å godis ?? njut av att bestämma själv - ingen oro. Bara att njuta även om det känns jobbigt emellanåt. Styrkekram ?

Jaa det får jag göra BladeRunner. Att acceptera sina känslor. Svårt det där, att tänka på sig själv.
Men skönt att bestämma själv, Var Dag.
Tack för svar?

Livet fortsätter. Varje dag är inte längre en kamp. Kunde t.o.m sortera gamla kort utan att bli ledsen.
Jag sysselsätter mig och försöker göra saker jag tycker om. Det är inte längre så jobbigt att vara ensam.
Kunde aldrig tro att jag skulle bli glad igen, efter att vi gick isär, mitt ex och jag.
Mannen fortsätter att dricka och må dåligt. Tror inte han vill eller vill förstå att det jobbiga måendet kan komma från att han dricker alldeles för mycket.
Men jag behöver ju inte längre bry mig, det är hans liv. Och jag har mitt.

ditt inlägg! Glad för din skull. En tuff process och period som du har arbetat dig igenom. Och nu är du ute på andra sidan och mår bra! ? Hoppas du får en fin helg! Kram