Sofia

Hej alla användare!

Som ni säkert redan vet vid det här laget är vi måna om anonymiteten här på forumet. Samtidigt vill vi ge er som skulle vilja ses en chans att faktiskt göra det.
Sedan ett par år har vi anordnat en liten träff där vi bjuder på tilltugg och lite aktiviteter i våra lokaler. Och när jag säger aktiviteter så är det såklart frivilliga övningar, ofta lika lekfulla som allvarliga. Mest är det ett tillfälle att ses. De som tidigare valt att komma har ibland presenterat sig med sitt ”nick” eller med sitt förnamn, påhittat eller inte gör ingen skillnad. Vi välkomnar varmt både anhöriga och personer som kämpar med att förändra sina alkoholvanor. Den här texten har legat ute i en annan del av forumet sedan tidigare, så några av er kanske redan vet, men vi vill självklart göra specifik reklam här i anhörigforumet också, så att det känns tydligt att det är oerhört välkommet med anhöriga på träffen!

Nu är det dags att bjuda in er igen. YIPPI!

Lördagen 8 februari 2020 står våra dörrar öppna. Vi börjar klockan 12 och avslutar runt 15. Som vanligt bjuds det på något ätbart och vi håller till i våra lokaler på Liljeholmsberget i Stockholm. En tydligare vägbeskrivning kommer då det närmar sig! Som sagt, vilket forum ni än är i så är ni välkomna, du som håller på att förändra dina alkoholvanor, du som har förändrat, du som undrar om du ska och du som är anhörig till någon som dricker alkohol.

Anmäler dig gör du på vår mejl kontakt@alkoholhjalpen.se

Ser fram emot att träffa er som kan, vill och kommer!
Vi på alkoholhjälpen :-)