Skönt att du ändå är vid gott mod, ibland börjar dina inlägg i moll? men slutar i dur ? och det är ju jättebra att du skriver av sig här? ?
Skrev några rader till dig i min tråd i morse.
Kram ?

Fibblan

Ja, jag har också tänkt på det..?! Det funkar för mig att skriva av mig, och det är ju så himla skönt. Ut med allt som snurrar och så kan man släppa det lite. Och så är det så fantastiskt att det finns människor som ni ❤️❤️❤️! Som fångar upp alltifrån förtvivlan, ångest, stress glädje, stolthet- vad det än kan va??. Och med er hjälp kan jag återfå sans ,få tips och idéer, nya tankar - vad än som behövs ??! Så tacksam för detta forum och alla er i det ?! Sovit ok i natt, faktiskt. Vaknat två ggr bara och har ändå kunnat somna om relativt snabbt. Hade dock en mardröm precis innan jag vaknade, som var såå hemsk, så jag inte ens kan skriva om det här ??..
Men det var ju bara en dröm, trots allt.
Ibland får ok gott nog ☺️. Ska gå in i din tråd och kolla av både hur det står till med dig och vad du skrev till mig där☺️?!
Önskar dig en fin lördag ☀️!
Kram!
/Fibblan ?.

Hm, det är visst inte bara jag som svänger rejält i känslorna emellanåt, även om det för min del är ovanligt stabilt just nu.

Tänker som IW att du, som flera andra här, är en allt eller inget-person. Förmodligen ett gemensamt drag som drar oss mot alkoholen. Skrev någon gång om att jag upplever att det planar ut lite med åldern. Jag är uppskattningsvis drygt femton år äldre än vad du är (detektiven, du vet... ?) och just dessa senaste år är det lite lite lugnare. Fortfarande inte som en "normal" människa, men ändå inte på det där galna "kasta sig in utan tanke på annat än just det som gäller för tillfället-sättet".

Tänker att du är extra stark som klarar dig igenom denna första period trots att dina tankar inte är så samarbetsvilliga. Du gör det så bra nu. Tar dig fram på ditt eget enträgna vis. Funderar och analyserar. Jag är imponerad.

Massor med kramar till dig, finaste Fibblan ?

Fibblan

Med åldern kommer visdom och förhoppningsvis som du säger Vinäger, mer lugn. Jag tror förresten detektiven har gjort en korrekt bedömning..??!
Och visst är det redan skillnad om man jämför med för 10 år sedan,
så det går på rätt håll?☺️! Tack för pepp och stärkande ord också ?! Det är ingen dans på rosor det här'a.. Helt matt av den ständiga processen av lära känna mig själv på djupet och sedan inte göra som jag alltid brukar, utan hitta hitta nya sätt att handskas med allt som poppar upp längs med vägen..phu. Det är verkligen en bergochdalbana som vi ofta konstaterar. Skönt att du för din del känner stabilitet ??! Jag fortsätter åka kana mellan högt och lågt och snabba svängar hit och dit. Sovit bättre än på länge natten till idag. Men vaknade ändå med ett mående i moll, snarare än i dur ?. Nykterhet är det självklara valet☑️. Jobbet jag gör nu är främst inriktat på acceptans. Så jag ska slippa kämpa så infernaliskt.. "Bara" o åka med ?. Igår var en bra dag. Var mkt ute i naturen, som vi ju vet är läkande ???! Idag är det shopping som står på agendan. En del inköp som måste göras, inget jag ser fram emot precis. Och så gå igenom veckans middagar och storhandling. Hatar det. Men man har gott utav det i veckan som kommer, så det är bara att bita i det sura äpplet ?, och skörda frukterna av bra planering och struktur eftersom ?☺️!
Önskar er alla en fin söndag ☀️!
Kramar!
/Fibblan ?.

Hej vännen!

Jag har ju gått i samma mående och det är verkligen jättejobbigt att hantera sånt i samband med att man tar sig an en drake i A.. men du är så fantastik duktig och jag skulle säga att du inte behöver bli äldre för att bli visare, du gör ju världens resa just nu. Du kommer komma ut på andra sidan ❤️

Bra att du var ute i skogen, det är så himla bra för själen.

En jättestor kram till dig!

Fibblan

Indeed Stormenlilla..!
Tack ❤️?!
Jättekram till dig också,
som gör detsamma ???!
/Fibblan ?.

Måndag igen och nu Stiga vi mot ljuset☀️☀️☀️ Härligt att vi är på väg mot våren och att den dessutom blir nykter detta år??
Bra att du planerar veckan i förväg då lämnar du förhoppningsvis plats för egentid också, eller hur?

Ha en fin måndag Fina Fibblan ?
Kram ?

Fibblan

Varde ljus ☀️?!
Ja, visst januari, men sakta och säkert går vi mot ljusare tider..?!
Underbart!! Och som du säger, att få möta den nykter - fantastiskt! Så tacksam och stolt att jag är på den nyktra stigen??❤️!
Vi knallar på ??!
Önskar dig också en fin dag?!
Kram!
/Fibblan ?.

Fibblan

Freudiansk felskrivning?
Vill ha mer sömn, så är det fortfarande, men jag såg inte att jag skrivit godnatt förrän efteråt..??!
Nä, nu är det morgon Fibblan och dags för en ny härlig, nykter dag??!
Kram och godmorgon ?!
Eller varför inte goddag yxskaft?!
/Fibblan ?.

Fibblan

Och väldigt nöjd och stolt över det förstås☺️.
Släcker ner för denna dagen. Mer nöjd än på länge. Är det nu det vänder..??❤️☺️ (?!)
Hoppas det. Kanske att energin börjar komma tillbaka så smått..✊✨!
Åh, vad jag vill och hoppas på det nu??! Och hoppas på god natts sömn för både mig och alla er därute ??!
Kramar!
/Fibblan ?.

Heja dig! Är så stolt över dig Fibblan. Du gör det så bra och är så bra på att samtidigt peppa andra. Önskar att energin kommer till dig fortare än blixten! Men är alldeles säker på att ljuset kommer att hjälpa.

Massvis av kramar till dig ❤️❤️

Blir så glad o tacksam över dina fina kommentarer ?? TACK!! Du är en riktig pärla! Så glad att du finns här! Gör att man orkar kämpa lite mer när man får lite glada tillrop ???
Hoppas hoppas att det vänt för dig o att du äntligen får må bra!! Som du kämpat o så bra du gör dig!! Hoppas du får sova riktigt toppen o drömma vackra prinsess drömmar o vakna med ett leende på läpparna!! Stora kramar till dig ??

Så grym du är som kör på, Fibblan! Och som finns här och peppar alla trots att allt inte är medvind och enkelt. Hoppas, hoppas att du snart kommer över puckeln och att du bara kan susa (inte snusa) fram.
Många kramar från Katten ?

Fibblan

Tack fina, fina vänner för pepp och fina ord?!
De värmer hela vägen in och gör verkligen gott för min sargade själ..?. Lät dramatiskt men det är ganska dramatiskt.., mitt liv.. Dock mindre av den varan tack vare nykterheten förstås☺️! Jag håller i?!
Allt jag orkar skriva nu.
Tack för ni finns??!
Kram och godnatt!
/Fibblan ?.

Fibblan

Tack FinaLisa?! Och återigen tack till er andra också för stöd och uppmuntran ?!
Inte så uppåt i sinnet, men kroppen kan va nöjd med att jag inte tillför giftet☠️. Det är det minsta jag kan göra för den☑️! Jag fortsätter att ha fokus på att göra bra val och RÄTT saker FÖR MIG och mina barn förstås?!
Kramar
/Fibblan ?.

Fibblan

Glömmer mig själv, alltså??! Är så trött på snurret och den infernaliska aktiviteten i både tanke- och känsloliv..då är det skönt att få släppa sitt eget en stund och se sig omkring. Det ger perspektiv och en go känsla i en själv, att försöka stötta ngn annan?! Och så vet man ju själv hur några små, små ord kan ha stor betydelse ??!
Denna vecka kan jag blicka tillbaka på med stolthet. Det svänger hit och dit och upp och ner. Men jag står, kanske inte stadigt, men åtminstone nyktert kvar ☑️! Än så länge snusar jag fram, snarare än susar fram..? (blink blink Knaskatten?). Men det får vara så. Har iaf kommit igång lite med träningen denna vecka. Två pass efter arbetstid och två powerwalk på lunchen de andra dagarna. Det får man ju va mer än nöjd med?!
Önskar er alla en fin helg, med återhämtning och påfyllnad av energi ☀️!
Hoppas så att solen vill bidra ☀️??!
Stor kram!
/Fibblan ?.