Virvla

.. på min nyktra bana. Har kommit dit att jag faktiskt inte vill ha. Inte just nu. Många blir förvånade efter mitt vita år, men har du inte provat?! Nä.. är inte sugen.. även om tankarna finns där. Men det är bara tankar! Har blivit hooked up på att må så bra som möjligt. Att jobba med mig själv, känna självkärlek. Kommer till nya insikter varje dag. Vad jag vill ha mitt liv. Och vad jag vill känna. Har fortfarande en hel del problem med ångesten men har blivit bättre på att jobba med den. Samt att lyssna på min kropp. Oron och rädslor har jag fortfarande. Men jag vet att jag klarar det mesta nu. Det är bara hjärnan som är lite långsam att hänga med. Man får peppa sig själv. Visst, jag har ett allt eller inget beteende. Men det går att hitta balansen där också. Det är skönt att jag släpper alkoholen mer och mer. En dag o taget. Men det blir lättare för var dag. Jag har tron att det går att göra om och göra rätt. Att inte älta det gamla är steg ett. Det har jag fortfarande lite svårt för men allt har sin tid. Jag är nu inne på 1 år och två månader utan alkohol. Helt sjukt.. trodde aldrig jag skulle klara ett år. Men se på fan! Det har jag gjort!
Har en kommande skidresa och den är jag nervös för. Men va fasen, har jag klarat allt annat så ska jag väl klara att åka skidor också.
I grund och botten handlar allt om självkänsla och självförtroende. Iaf hos mig. En insikt som kommit mer och mer. Det går att övervinna allt. Om man bara vill. Jag ska bli mitt bästa jag. Jag ska övervinna alla hjärnspöken jag har. Kicka självkänslan rakt upp i höjden. Och jag ska visa att jag kan, att jag vill, att jag orkar och att jag vågar!
Hoppas ni alla har det bra. Kom ihåg, ni kan om ni vill. Det hela ligger hos dig. Hur vill du ha ditt liv?
Visst får man kämpa men någonstans känner du nog att det är värt det. Börja med dig själv.❤️
Kärlek till er alla ❤️