Inte en droppe på 90 dagar. Känns så bra! Jag känner mej pigg och mitt självförtroende är tillbaks. Ska utomlands nästa vecka och har en hel del funderingar kring det.... Går säkert bra där om jag tar nåt glas, men sen...När jag kommer hem... Jag vet inte....

Vad jag blir imponerad, grattis.
Låter som det har varit ”enkelt” men jag vet inte alls. Däremot skulle jag vara väldigt nyfiken på hur det är att vara nykter på en resa, och kanske utforska det i första hand,
Men nu frågade du ju inte om något råd :)
Härligt att höra, och lycka till framåt!

Grattis till 90 dagar! ???
Du får tänka efter. Är det värt att riskera att du kommer in i samma sväng med drickandet som du var i förut? Vill du ha det tillbaks? Eller fixar du det hela?
Önskar dig allt gott???

Grymt jobbat - starkt!

Jag var också utomlands för ett tag sen, hade också lite vånda inför det, men mitt sällskap var så gott som solidariskt nykter med mig under resan och jag hade turen att de gjorde galet goda fruktdrinkar åt mig istället!
Varför tänker du att du skulle ta ett glas utomlands för när du skriver att det kommer bli klurigt när du kommer hem, om jag läser lite mellan raderna?

Jag tänker att det finns en orsak till att du har 90 dagar i bagaget och att du skall fokusera på dessa 90 dagar. Och ta en dag i taget.
Det brukar sällan vara till vår fördel att ursäkta sig med att ta ett glas bara för att man är på semester.
Kan du lösa den situationen på något sätt?
Hur gör du hemma?
Vet ditt sällskap om att du är nykter?

Mod och styrka och sjukt bra jobbat,
Dee