Vill bara sända en hälsning och hoppas du mår bra.
Förmodar att du snart ska börja packa inför resan..?
Stora kramen till dig!!??

Fibblan

Tack för varma tankar och kramar ?!
Det blev en väldigt lyckad resa?! Inte helvit dock. Men det är inget jag tänker gräva ner mig över..☺️. Jag fortsätter min helvita linje, men kommer att ta en liten paus från forumet har jag bestämt. Vill vara tydlig med att det inte har med mitt snedsteg från planen att göra. Inget sug. Inga tankar på alkohol. Och så vill jag att det ska förbli ☑️! I det läget jag är i nu, vill jag prova en strategi som fungerat fint de senaste dagarna. Nämligen att inte alls ägna alkohol en endaste tanke. När man loggar in här blir det ju ofrånkomligen också en påminnelse om det hela..?

Jag ville meddela er hur jag tänker, eftersom jag också vet att man lätt kan tänka det värsta när ngn bara slutar skriva..

Jag har inte varit inne här på ett tag och det har känts skönt och som en förstärkning av alkoholen som en icke fråga. Hoppas ni förstår hur jag menar och inte känner det som att jag lämnar er i sticket ?! Jag hejar på er alla!
Och ni vet vilka ni är som jag särskilt vill tacka för gemenskap och stöttning❤️! Extra kramar till er mina vänner ??!
Vi hörs kanske framåt våren ?!
Stora varma kramar och
lyckönskningar ?❤️?!
/Fibblan ?.

Alla skall välja sin väg och huvudsaken är att man gör kloka val som passar sig själv.
Titta gärna in när våren är som bäst// kram Strulan ❤️❤️❤️

Jag har saknat dig och kommer fortsätta göra det!! ??
Men jag förstår dig också verkligen till 100% när det gäller ens närvaro på forumet!
Det kan vara jobbigt att hela tiden tänka alkoholsug och prata om det flera gånger om dagen...
Bättre att ta en paus och andas lite egen luft.
Det gäller att hitta en bra balans i tillvaron och jag är säker på att du fixar det.
Men nån gång då och då måste du lova att kika in och ge oss en lägesrapport ??
Stora kramen och massa lycka?? till dig fina Fibblan????

Fibblan

För förståelse, kramar och lyckönskningar ??❤️!
Jag tittar in ?☀️☑️!
Massor med kramar ?!
På återhörelse!
/Fibblan ?.

Hej gulliga du ? Jag ser att du inte heller är inne på forumet så ofta numer. Ett fall av ”hälsan tiger still”? Så är det i mitt fall. Men nu när jag är här vill jag hälsa på i din tråd och lämna ett avtryck ? Mörker skingras. Dysterhet lättar. Inget varar för evigt. Vi får hitta själsro i att allt som sker under solen har sin tid. All mark måste ligga i träda för att ge nytt liv. Dysterkvisten blomstrar snart igen. Kram på dig!

Saknar också dig Fibblan - Forumets Glitterpinne! Nu är jag inte själv så aktiv men försöker hålla koll på mina kära forumvänner! Kram

Fibblan

Mirabelle, Stormenlilla, FinaLisa, Pellis och Vinäger - ?! Tack fina ni för påhälsning i min, verkligen inte så aktiva tråd och för små gulliga och peppande ord ??! Man kan ju undra varför man egentligen skulle ta paus från denna härliga gemenskap som ni ? och förstås fler med er erbjuder..??..?!

Men jag står nog fast vid mitt "titta inom koncept" ett tag till. Tyvärr har det inte bara varit faktorn "hälsan tiger still" sedan jag sist hördes av..men dysterheten har lättat och såklart har det också att göra med att jag avhåller mig från alkohol..☺️?. Nu är jag på rätt spår igen ?️???!

Ska man sammanfatta tiden jag inte varit aktiv här, så kan man väl säga att jag druckit som folk gör mest (alltså som de, som man tror och/eller åtminstone utåt, verkar kunna hantera giftet..). Hållit mig vit veckorna och druckit ett par glas vin på middagar och dyl. på helgerna.

Egentligen skulle man kunna säga att jag druckit på ett sätt som jag hade en förhoppning om i början på förra året. Men som ni också vet är det inte längre min målsättning ☺️. Jag är fortfarande inriktad på att bli FRI på riktigt! För det är jag inte så länge jag bjuder in till dans med a-?..

Även om det varit skönt att "va som alla andra" ett tag, vet jag att det inte håller i längden för mig och därför har jag brutit helt med den lismande a-?. Jag säger inte en gång för alla. Lovar inget i förväg. Tar det dag för dag och just nu går det riktigt bra ??❤️!

Tittade in lite här och var innan jag "gick in till mig" och har förstått att fler av er stött på bakslag. Men som vanligt är ni helt fantastiska på att plocka upp tråden igen??! Heja er??! Och jag avslutar med dina ord Vinäger
- Vi ger aldrig upp?!
Nu kör vi så det ryker och möter våren ? klara i kropp och knopp ?☀️☑️ !

Varmaste kramar!
/Fibblan ?.

Härligt att du mår bra, det är det viktigaste ??
Önskar dig all lycka? och stora kramen till dig från mig ?
???

Fibblan

Orosmoln på himlen. Kaos i vår omvärld. Jag hanterar det på bästa sätt, genom att vara fortsatt nykter. Är mer tacksam än någonsin över detta faktum..?. Våren är här ?☀️trots allt.. En räddning för mig. Ljuset, vitsippor och hälsa hos dem som står mig närmast (peppar, peppar ta i trä..☺️). Jag behöver inget annat.
Styrkekramar?!
/Fibblan ?.

Fina Fibblan, vill skriva även här att jag är glad att du är tillbaka. Och att du mår så bra som du gör. ?

Det forna gänget saknar några vänner, men förhoppningsvis beror det på att de har fullt upp med nykterheten. PimPim har jag ju kontakt med även om hon för tillfället inte skriver i forumet.

Vi ger inte upp - aldrig. Så är det.

Många kramar till dig