Blade Runner

Hur går det för dig fina du?
Kram Blade Runner

Tack för att ni hör av er.
Jag har hållt mig borta en del sista tiden mest pga dotterns flytt somjag hjälpte till med och sonen som deppade ihop i samband med det. USA är långt borta och det känns som allt fallit isär. Hon långt iväg, sonen som kämpar med sitt mående bitvis och en man som är inlåst. Hur tusan kunde livet bli så här??
Känner mig så himla ensam ibland och varvarmed att vara bitter på allt, ledsen, förbannad och däremellan försöka se ljust på livet. Hoppas på en ny framtid.
Det är skönt nu när han är inlåst men samtidigt en bedräglig känsla.
Jag lever i en låtsasvärld dom visserligen är skön och jag gör vad jag vill och umgås med vänner. Älska verkligen dom ❤
Men samtidigt vet jag att till sommaren när han kommer hem igen så börjar den verkliga striden. Kommer jag att orka? Orka stå fast vid mitt beslut om skilsmässa mot en dom kommer hem efter 6 månaders vill hem. Förmodligen hyfsat stark i diskussionerna som kommer att bli. .....Jag måste orka. Om inte bara för mig själv utan även för mina barn.
Just nu är jag i karantän i 2 veckor och går inte komma till jobbet.
Jag smet in i USA 10 timmar innan de stänger gränsen jag hann spendera 6 fina dagar med min älskade dotter. Till slut vågade jag inte stanna nä längre, ifall flygen skulle sluta gå så jag återvände till Sverige igen. Är ändå glad att jag åkte❤
Tack fina ni och hoppas att ni har det någorlunda bra trots Corona viruset härjningar
Bamsekram från Azalea