Varför är han motsägelsefull och inkonsekvent?

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Lolitan
Varför är han motsägelsefull och inkonsekvent?
Lolitan
Dåligt samvete

Innan han träffade mig så ville ha sluta ta droger, han hade saker på en lista som han önskade sig få. Jag läste vad han skrivit.

Han har dragit in mig i skiten med, jag har provat tyngre droger några ggr men det är absolut ingenting jag vill vara en del av.

Jag har sagt stopp!

Han känner att jag är orättvis mot honom när jag själv tar droger och sen skäller ut honom för att han ska sluta och inte dra in mig i detta.

Droger är ett helvete som jag inte vill vara en del av.

Han säger att han älskar mig mer än drogerna och slutar för att det är viktigt för mig.

Han har sagt det flera ggr...

Men han kommer nog inte sluta, han säger ena dagen jag ska sluta du är viktigast för mig och andra dagen säger han att han skulle kunna ta detta en gång i halvåret utan påverkan på varken mig eller honom..

gros19
Motivation

Älskar drogerna mer än dig, så är det nog snarare. Han verkar tyvärr inte motiverad av att lägga av. Man slutar inte för någon annans skull utanför för sin egen skull, för att man vill ha ett liv helt enkelt. Verkar vara en man du ska akta dig för och jag tror, att för att kunna leva med honom behöver även du använda droger. Var så för mig i en relation och när jag sa nej fanns det ingen möjlighet för ett liv tillsammans. "Lätta" eller tunga droger så är dom oftast viktigare än relationer oavsett vad man säger.
Var rädd om dig 💜

A och O
Instämmer tyvärr...

Jag är HELT ny på denna sida sedan cirka 100 minuter sedan, och detta blir mitt första inlägg. Jag är fortfarande inte helt hemma på hur denna sida fungerar och hur riktigt jag ska orientera mig...så ursäkta om kommunikationsflödet blir fel eller så...

Jag kan inte annat än instämma med tidigare inlägg av "gros19"...
Vet inte exakt av din text, huruvida du "har provat tyngre droger några ggr...", skedde före eller efter du träffat din kille. Hursomhelst så tänker jag att det är irrelevant gällande ER relation...

För att återge ett gammalt och åååhhh så uttjatat begrepp (men OJ SÅ SANT)..."Det handlar inte om vad du SÄGER, utan vad du GÖÖÖR!".

Med det sagt...jag är säker på att han, som oss alla, har många fina sidor som människa...men DU kan inte rädda honom ur detta. Det enda du kan göra är att stötta honom (om du vill...), resten är upp till HONOM...

Ta extra hand om dig själv i dessa tider!