Ta en dag i taget bara.
Jag planerar bara en dag i taget.
Nu ska det firas påsk och här hemma finns det mesta som går att berusa sig på. Varje morgon bestämmer jag mig. Igen.
Varje kväll tackar jag mig själv för att jag har sån omsorg om mig själv att jag låtit bli att dricka idag, det känns som en bra ordning.
Vissa dagar har varit hemska. Deppiga tråkiga irriterande och ilskna. De dagarna kommer säkert igen. Men jag planerar inte för det heller. En enda dag, timme, en kvart i taget när det känns så.
Nytt beslut nästa dag.
Då känns den där kampen inte fullt så tuff som den är.
Kram.

Självklart blir det tufft att se hela påsken nykter framför sig, du har så rätt. Jag är ju ensam och här finns enbart en whiskey-flaska... dit sjunker jag aldrig ? Jag har liksom spelat upp mig själv att antingen handlar jag i kväll eller så blir det nyktert hela påsken. Det stämmer ju inte! Jag behöver bara komma överens med mig själv om att avstå alkohol torsdag-kväll och fredagkväll på ett bräde. Sen kan jag ta lördagen när den dagen kommer. Nu blev allt mycket lättare och enklare. Tack ??

Jag är i sängen redan, jag läser och läser och läser. Funkar väldigt bra för mig. Mina barn är glada, gjorde en ägg-jakt med karta idag... hade jag druckit i går hade jag inte orkat. Jag har fått då sjukt mycket gjort idag ?? Långfredagen har verkligen varit lååååång. ☀️?

4 dagars vecka, härligt! Påsken gick verkligen hur bra som helst. ? Jag har dessutom gjort en jättegrej i mitt liv, brutit alla band som hållt mig fången i relationen till mitt x i tre år. Jag har köpt en hund, en hund som jag vill ha... Han skulle aldrig kunna tänka sig att ta in en hund till sig, inte en sån hund jag har köpt i alla fall. ? Känns som om jag bara studsat fram flera kilometer i mitt liv bara genom att ta detta beslut. Både vad det gäller uppbrott från honom och uppbrott från alkoholen. Nu har jag varken tid eller lust att tänka på nån av dom. Det är förberedelse för ? som gäller.

Nu kör vi ny vecka! ?❤️

Du tar verkligen stormsteg i din utveckling, både vad det gäller den destruktiva relationen och din nykterhet.

Jag hade hund för några år sedan och jag saknar honom massor! Vi var en match in heaven ❤️

Så jag går också lite i hundtankar faktiskt. Inte en valp dock utan hellre en omplacering. Har inte tid och utrymme för en valp riktigt.

Ser fram emot att läsa mer om din hund framöver ?