Kunde inte bara smyga förbi nu, dina senaste inlägg skär ju rakt in.
Vilken fruktansvärd dag du måste vakna till idag. Jag har också varit där. Ta det så lugnt du kan nu, andas, försök att komma ihåg att det blir bättre.
Och vad bra att du ber om hjälp. Det finns massor av hjälp.
Tröst, hopp och styrka!

Finns det ingen annan än föräldrarna du kan bo hos om du skulle åka hem till Sverige? Låter som om du behöver komma bort från där du är och hitta ett sammanhang där du inte bara är hemma. Och att mannen dealar om att låta dig dricka mot att du gör något för honom (om jag förstod dig rätt) ? Vill han verkligen ditt bästa då? Gör allt du kan för att lägga av, jag blir orolig och ledsen för din skull, du är värd att må bättre!

Lucia60

Jag mar sa daligt. Drack fran morgon till kvall igar. Blev nog 5 flaskor vin. Vakna, dricka, sova och repeat. Blir ju inte ens full langre. Vaknar inte med bakfylla. Extrem angest dock. Ringde lakaren igar och fick nagot angestdampande utskivit. Idag ska jag inte dricka

Bra att du kontaktat läkare! Och du klarar det här! För mig hjälper det att ha goda mineralvatten hemma och att tänka på hur skönt det är att slippa vara bakis och ha ångest . Och att promenera/jogga men det kanske man inte får på grund av Corona där du är?
Kram och ta hand om dig!

Din tolerans är ju enorm! Ett mycket allvarligt varningstecken. Du behöver gå till läkare och säga att du är alkoholist. Du behöver bli inlagd ?

Det är alkoholen som fuckar upp din hjärna och ger dig ångest! Slutar du dricka går ångesten över, men det tar tid innan din hjärna läker. Det blir skitjobbigt - men det blir bra så småningom.

Bli nykter är ingen quick-fix, men alkoholen kommer att döda dig till slut.

Även jag blev förskräckt nu när jag läser tillbaka i din tråd. Jag vet tyvärr hur det känns att vara berusad (full) från morgon till kväll. Du kanske har slagit i din botten nu.

Ditt sista inlägg andas hopp. Håll i och håll ut nu. Snälla, för din egen skull. För din egen räddnings skull. ?

Många kramar till dig

Löste ditt första inlägg. Det berättar att du verkligen vill ta tag i problemen, men det är svårt. Det är urjobbigt och de första dagarna segar sig fram.
Men den där middagen framför en film. Och bubbelvatten. Lät som en ganska bra kväll. Går det att hitta dit. Är det något du skulle behöva från oss? Tips, råd, strategier eller extra pepp. Vi behöver ju lite olika saker i den här kampen. Berätta gärna vad som skulle kunna vara ett stöd just här? Kram.

Lucia60

Tack alla snalla. Kanns som manniska idag, har simmat i polen, gatt pw i solen och bakat “nyttiga” chocolate chip cookies utan socker och mjol. Jag tror jag har nagon angest problematik och att jag sjalvmedicinerar, eller sa ar det tvartom som vissa sager men jag har angest aven om jag inte druckit alcohol pa veckor.. men men dag 3 idag sen den varsta bingen i mitt liv och den vill man ju inte uppleva igen.

Du självmedicinerar ångesten med alkohol, som ger ångest, och då dricker du ännu mer, som ger ännu mer ångest. Som en negativ spiral borrar du dig själv ner i dyn.

Been there done that.

Fokusera på allt det positiva med nykterheten - och glöm aldrig vad du lämnar bakom dig. Om ett tag börjar du tänka ”så farligt var det nog inte”. Jo, det var det!

Jag har en topp 3-lista med fyllesynder i huvudet som jag kan köra på repeat några gånger om jag någons skulle glömma.

Skönt att du mår bättre ?