Det låter verkligen som du får helt rätt hjälp hos terapeuten. Skriv här också dagligen så ska vi agera som dagligt bollplank!

Kram ?

Det viktigaste är ju att du faktiskt gick dit,inte hur. Att sedan få förståelse av sitt handlande, till och med igenkänning, av terapeuten måste kännas skönt.

Nu är du på gång.

Kram

Femina

Varje morgon när du vaknar, be din Högre makt om hjälp att få vara nykter närmaste dygnet, oavsett vad som händer i ditt liv under dagen. Tänk bara En Dag i Taget. Det räcker. ?

Emil40

Ber till den högre makten att hjälpa mig ytterligare en dag att vara nykter. Så skönt att inte känna sig seg av alkoholen, känns som min livsenergi ganska snabbt kommer tillbaka. Slippa bruset som jag får numera när jag dricker, det är ju inte ens kul!
Läser runt här, får massa inspiration och tankar. Tack ??

Emil40

Idag är det lätt att vara nykter. Eller lättare.. har tänkt lite på öl men inget dividerande med mig själv. Det var så skönt att ligga brevid sonen och slippa försöka dölja alkoholdoft, ingen skam, han kändes glad ?? Ska köpa goda alkoholfria alternativ, dock ej öl tror det triggar i onödan. Typ Pommac ?
Återkommer om känslan förändras. Hoppas ni får en bra fredag

Härligt att höra att det går bra. Håll fast vid känslan där med sonen, så värt det! Hade själv ett sånt moment igår när jag gick hem från en middag. Hade bara druckit a-fritt och istället för att vara sådär avtrubbad som man blir av alkohol så kunde jag ta in hela vårkvällen, hur det luktade efter regnet, fågelkvitter, kvällshimlen. Fick sån lyckokänslan av att vara nykter och se allt det där.