Du kan må bra om du hittar motivation och återgår till dina sunda vanor. Du ska inte vara för hård mot dig själv. Alla kan falla nån gång. Det gäller att resa sig snabbt och börja räkna vita dagar igen. Antidepressiva ska du absolut börja käka igen. En dag i taget ?

Jag är här nu igen. Jag dricker fortfarande. Jag har planer på att göra ett ordentligt försök igen. Jag har blivit inkörd till psykakuten ett par gånger den senaste tiden då jag har vart onykter, djupt deprimerad och farlig för mig själv.
Jag tycker inte att vården tar mig på allvar och det känns oseriöst.
Har bytt vårdcentral och har ett möte i veckan som kommer.
Hoppas att någon där kan hjälpa mig för jag har tappat hoppet och är rädd för att jag inte kommer att vara i liv om ett år om det inte händer något

Så bra du kommer tillbaks hit?
Allt blir bättre om du slutar dricka. Så bra du bytte vc när det inte kändes bra på den gamla och klart du får hjälp så du kan hjälpa dig själv.
Tänk bakåt, hur var det när du var nykter? Kram?

Läs igenom din tråd. Du har tillgång till din egna historia. Du kämpade bra och lyckades bryta ditt destruktiva beteenden. Du har ju redan bevisat att du kan leva nykter och må bra. Ge inte upp nu. Tänk på din familj. En dag i taget ?
/Mrx

Du har gjort det här förut, du kan det här. Fokusera på fördelarna med nykterheten, när de väl börjar ge sig tillkänna. Tills dess - håll ut och kämpa, en dag i taget.

Kram ?