Spegel

Sov 8 timmar i sträck. Gick inte ens upp på toaletten. Unheard of.

Idag blir det nya tag gällande maten. Efter godis-sammanbrottet igår.
Till frukost åt jag;
En halv avokado med kalkonskinka.
(Jag äter inte bröd, men det här är en bra kombo att äta på knäckebröd.)

Till lunch blir det; Strimlad Rostbiffs-sallad.
(Rostbiff, grönsallad, tomater, lite balsamvinäger.)

Middag; Hamburgare mellan salladsblad ist för hamburgerbröd. (Köttfärs med låg fetthalt, lök, tomat, 17% ost. Läggs mellan två krispiga salladsblad - endiver exempelvis.)

Dag 18. Idag kommer jag inte att dricka.

Vilken stark Spegel jag finner när jag kikar in här :). Att du fick sova 8 timmar HIMMELSKT... jagar GENUINT JÄTTEGLAD FÖR DIN SKULL <3 <3 <3 Ser perfekt ut med den menyn .. jag har bestämt. mig för att följa din kostplan med att skippa bröd pasta osv och äta mer rent. NU när jag e nykter ska jag se hur mycket jag kan komma i form. har ju varit helt under isen i några dagar men det börjar bli bättre så imorgon vågar jag nog försöka mig på lätt löppass. men alla säger ju att det är kosten som hemligheten ligger.. och jag tror man mår väldigt bra av att äta som du beskriver. SÅ jag härmar gärna om jag får :) vad tar du till mellanmål om du blir sugen?
Idag är min dag 3 ( även om jag inte räknar) och idag kommer jag vara nykter. Jag är så glad för det. Är fortfarande väldigt sliten och trött ont överallt efter min kräks attack i förrgår natt och spruckna blodkärl i hela hela ansiktet ( som börjar SAKTA avta: men jag blev skit rädd igår och trodde jag skulle dö. jag trodde faktiskt att nu har jag kört min kropp till dödens rand.. ( dramatiskt) sen läste jag på att om man spyr så kraftigt så kan detta med ansiktet hända.. men jag tror alkoholen var en stor orsak också för jag blir knallröd ofta när jag dricker .. hur om..
Tror det kommer bli en bra dag. NU ska jag be min man gå och handla allt på din lista. nyttig bra mat. :)
nu kör vi nyttig mat och vatten i glaset. KRAM tilL DIG.
Ps ) får jag ställa en fråga så svarar du OM du har lust. Vilket gym använde du när du tränade i Stockholm ? jag har SATS nu. du behöver såklart inte svara av anonymitetsskäl. Var mest nyfiken eftersom du är ett fan av styrketräning och jag behöver lära mig mer om den biten. :)

Spegel

Hej!

Det glädjer mig att du börjar komma på fötter igen. Jag känner en ur-stark Odette komma fram!

Läskigt med de spruckna blodkärlen och allt det andra med! Ska jag vara riktigt krass, så kanske det någonstans var bra...för att du skulle kunna ta ditt nya stora beslut. Hoppas inte det låter hårt. Jag önskar dig såklart inte att du var tvungen att gå igenom att må så dåligt fysiskt. (Eller psykiskt!) Men...ja, jag hoppas du förstår vad jag menar.

Du får gärna ”härma” min mat - ja, det är t.o.m meningen ☺️

Jag mår alltid mycket bättre när jag äter ”rent”. Visst är träning viktig, men kosten är ännu viktigare, iaf när det gäller viktnedgång.

Till mellanmål blir det lite olika; bär, smaksatt kvarg, fetaost blandat med tomat/lök. Ett hårdkokt ägg låter kanske inte så kul, men det är perfekt att ta till för att stoppa sug (mat-sug, fast det kanske funkar för A också ?) Jag har också svampsoppor från Nutrilett, en skål innehållet bara 114 kalorier, samt att det är extra protein tillsatt. Det är dock ganska mycket kolhydrater i de sopporna, men det är bra som ett enkelt kalorisnålt alternativ ibland.
Råa morötter är bra också, tar lite tid att äta och händerna blir upptagna, ist för att gå och äta något mindre bra.

Jag gick på ett gym som heter Delta i många år. Det är ett litet gym i närheten av Odenplan (vid Vasaparken). Det råkade vara ett gym huvudsakligen inriktat på styrketräning, men jag började där för att det låg i mitt kvarter. Det är anspråkslöst och man behöver inte oroa sig för köttmarknaden jag upplever jobbig på gym som Sats mfl. Alla är där på Delta enbart fokuserade på sig och sitt ☺️
Det finns bra personliga tränare kopplade till gymmet som kan lära dig allt du vill veta om styrketräning. Jag vet inte om det är aktuellt för dig, om avståndet funkar. Men det är iaf ett gym jag rekommenderar och dit jag kommer återgå till.

Ska bli roligt att nu ta tag i kosten och träningen på allvar. Känner mig taggad och inte det minsta sugen på A. Jag vet att det kommer dyka upp men nu känner jag mig bara äcklad av alltihop. En dag i taget. idag har jag sett på fyra olika program om alkoholmissbruk som jag gärna tipsar om. Mycket lärorikt faktiskt och man blir väldigt taggad.
Hoppas du mår bra idag min vän ? Hur är dagsformen efter 8 underbara timmars sömn? :) hoppas jag får sova gott inatt jag med.. e fortfarande rödfläckig i ansiktet.. men det e bättre så får väl bara vänta ut det .. ser mest solkysst ut för de otränade ögat ;) .. det e skönt att vara klar i bollen..
Intressant med gymtipset.. tusen tack! . jag bor mot en bit ifrån men inga konstigheter det finns ju T bana. Ska undersöka :). Jag hoppas du har en fin dag min vän och tack för all omtanke. Förhoppningsvis försvinner det röda i ansiktet snart så jag kan börja röra mig ute :) haha..... jag tror du har rätt.. jag behövde en rejäl ögonöppnare.. ;) . KRAM

Spegel

Jag hör mycket hoppfullhet och kraft i dina ord - det glädjer mig. ❤️

Jag tar gärna rekommendation ang program om A-missbruk.

Här är det väl ganska neutralt. Över-åt mycket igår. Mitt problem är inte i huvudsak VAD jag äter, utan hur mycket jag äter. Så har det alltid varit. Jag gillar bra/nyttig mat, men precis som med A är jag omättlig. Och även nyttig mat kan man ju äta för mycket av.
Trött på mig själv som alltid verkar ha någon ångest eller vad det nu är, som måste lindras/tystas ned.

Sovit dåligt, men det är okej eftersom jag fått bra nätter innan.
Dag 19. Jag kommer vara nykter idag.

Hur känns det för dig idag Odette? Och hur har natten varit?

(Till frukost åt jag; Omelett på äggvitor och finhackade grönsaker.

Lunch; Räkor och avokado sallad

Middag; Persiljejärpar med tsatsiki, sallad med b.la cocktailtomater och röd paprika.)

Många Kramar ?

Åh jag e likadan.. älskar älskar mat och älskar även nyttig mat.. men äter för mycket jag med. :) svårt att stoppa när det e så gott och trevligt med god mat. men jag märker att när jag tränar mycket.. när jag löptränar mycket främst som e min passion och mentala livhank... så kan jag äta mycket mer av allt det nyttiga och går ändå ner väldigt fort i vikt.. kanske är det för att jag i grunden inte är en stor person. jag har alltid innan varit smal... hade en period för 12 år sen där jag gick upp 13 kilo pga en massa anledningar.. en dag bestämde jag mig bara.. nu är det nog jag ska bli mig själv .. så jag började springa... och Jesus va jag sprang.. hade kollegor då som tränade väldigt hårt ( iron man ) och sånt.. men det var inte för mig.. men dom peppade mig med min löpning... efter 3 månader... ( jag åt som vanligt men sunt och mycket mat och tog även lite onyttigt ibland... ) så hade jag rasat 10 kilo... kände inte igen mig själv.. och jag mådde såååå bra .. vart så lycklig att jag var fin i mina kläder igen och att kroppen kändes så lätt..jag var stark och pIGG, sprang fort och långt och ja... det var en dröm.. men sen några år senare föll jag tillbaka och där är jag nu... det förstör så mycket om man inte trivs med sig själv.. man känner sig inte bra... och då har jag tagit till A för att döva det istället för att springa... ond cirkel.. men nu är det slut med det.
Tack för all din omtanke... jag mår ok.. piggare, nerverna e lite utanför kroppen och jag e rätt skör.. men jag e nykter.. kroppen börjar återhämta sig och nu dags att göra mat inköp och göra en lista på vad som ska uträttas konkret föra tt jag ska må bättre i livet... struktur e bra. en dag i taget. Jag är glad att du finns min vän. Vi stöttar varandra. Det är underbart. Känner ingeN det där med att alltid ha nån jäkla form av ångest som ska mättas... jag får inte abstinens av alkohol-avslut på det sättet du beskrivit tidigare.. förutom att nerverna ligger utanpå kroppen och jag har mycket " kryp " i kroppen... som myror.... OCH NERVÖÖÖÖS... men träningen dödar det så jag måste komma igång nu.
Natten var bättre jag vaknar flera gånger... men det går åt rätt håll... din sömn e ju också fram och tillbaka men låt oss se om vi kan få bukt med det båda två.. vi får stötta varandra :)
vilken härlig meny du satt ihop idag. Jag har lovat mannen att göra vietnamesiska rispapper-vårrullar till middag med massor med grönt, lite jordnötssås och soja och ska även ha avokado och jätteräkor i mina rullar... lunchen kommer bli en stor protein shake med lite grönsaker att knapra på. dina järpar måste jag ju bara göra nån dag också.
Hur ser din dag ut? ska du hitta på nått särskilt? pratat med barnen? ( vet att detta med barnen e känsligt så berätta bara om du orkar)
Tack igen föra allt ditt stöd min fina vän... jag är glad att vi båda kämpar på...
Dag 4 för mig ren nu ( räknar egentligen inte) men kan bara konstatera att det går framåt. :)
Kikar in igen snart. KRAM !!

Spegel

Ja, löpning ska ju vara fantastiskt på det sättet. Kilona bara ramlar av. Har sett det på en väninna exempelvis.
Har försökt springa i perioder, men har som sagt aldrig blivit ”biten”. Men kanske ger det ett nytt försök.
Härligt att du känner så starkt inför det iaf!

Min dag är som vanligt, läser en bok, surfar, ringer lite tråkiga samtal (du vet sådana där som bara måste göras, FK mfl), lite Netflix. Matlagning och inte mycket mer.
Har pratat med båda sönerna i New York idag. (De har vänt på dygnet iom isoleringen där, och är uppe hela nätterna, så jag kan prata med dem även när det är morgon här.)
Tack för omtanken, men det är bara, eller det är ju inte så bara, känsligt med min mellandotter. Och där går det upp och ner. Textade lite med henne imorse. Så mycket mer än så är det sällan nuförtiden. Men det är bättre än inget. Och snart är vi tillsammans igen och då blir det lättare att bygga upp tillit etc igen.

Jag älskar vietnamesiskt! Min favorit asiatiska mat! Låter väldigt gott det du ska göra idag!

Förstår att du fortfarande känner dig skör, men för var dag kommer du att känna dig starkare!
Och jag vet att du inte räknar, men jag tror det kan vara skönt de första veckorna iaf - så grattis till 4 nyktra dagar ☀️☀️☀️☀️

Spegel

Idag har jag varit på promenad - det är ju så ovanligt för mig att jag t.o.m måste skriva om det här ?
Och det var inte hemskt. Det var helt okej t.o.m.

Försöker ordna inför saker framöver, mestadels inför vår flytt hem till Sverige. Och mycket har gått emot mig där. Men idag har det äntligen gått framåt på flera områden. Och det underlättar både när det gäller sug på A och när det gäller min depression.

Igår och idag har jag för övrigt inte haft något A sug, vilket är intressant eftersom jag i de ca tre dagarna innan det hade starkt sug. Det går sannerligen upp och ner!

Att du kom UT .) ett stort starkt steg framåt. Underbart. bra också att det går framåt med flytten. Allt kommer ordna sig.. och allt kommer bli lättare nu när du är klar i huvudet utan A och saker går åt rätt håll. Sug kan ju komma från och till när man minst anar det... tro mig jag vet.. rastlöshet e en bov tycker jag... när man inte vet riktigt vad man ska göra.. och inte orkar göra nått heller för den delen.. jag insåg idag att vi har en hel del öl och vin och sånt hemma.. inte tänkt på det... öppnade kylen och så noterade jag att det fanns där... men jag vill inte ha. Klar i huvudet tänker jag vara... mycket som ska ordnas upp både inom mig och utanför....stressad över en del saker men det SKA bli bra.. men ska göra det utan att vara full på köpet. Tänk va långt du kommit sen vi började prata här i tråden min vän... är så stolt över dig.. även om jag vet att du kämpar som fasiken så är det ändå ett enormt starkt steg du tagit.. du ska se att allt bli bra.. en dag i taget... idag är vi nyktra och det e hur coolt som helst. ! dags för en sväng till tvättstugan.. håller på att göra fint hemma... så det blir harmoni... får bli att köpa ett fång liljor sen också... japp det får det bli :) Grattis till promenaden. Bra jobbat min vän. <3

Ville bara säga God morgon hoppas du sovit gott. Jag känner min bakfull idag men det är för jag tog sömntablett igår... rastlös i kroppen och lite tjafs med maken så kunde inte somna.. men nykter som en lärka är jag så ingen kok på isen. Det är konstigt men nu måste man liksom hantera sånna där stressiga saker som bråk konflikter .. och rädslan för sånt.. och smärtan i det... NYKTER... det e svårt... men det gick . Jag är nykter.
Ska skicka dig länkarna jag pratade om. Väldigt bra insikter.. från särskilt en som jag verkligen fastnade för.
Hur som... det är fredag. NU blir det en stor kopp te för att bota den falska baksmällan... sen ska jag ta en lång promenad till stan och handla lite småsaker.. en t shirt ..en student present... så enkelt .. men en mysig sak att strosa runt ensam. Jag älskar ju att var ensam så det blir en bra plan för dagen. Funderar på om jag ska börja springa idag ... eller imorgon.. jag avvaktar med beslutet. Vad ska du göra idag min vän? Hur mår du ? KRAMAR

Spegel

Hej!

”Lustigt” för jag vaknade extremt tidigt (efter fem oroliga timmars sömn) och kände mig så bakfull - och jag som knappt blir bakfull när jag dricker. Tänkte; så här vill jag inte må igen!
Gick och köpte en iskaffe och tog en promenad (två dagar i rad promenad, vad händer?! ?)

Igår var en bättre dag än vanligt. Och idag känns ok också. Dock borde man väl då tänka mindre på A. Men ist är suget större än någonsin. Var ligger logiken i det?!

Gick också och köpte en våg då jag inte har någon i Sverige. Hade gått upp bra mycket mindre än jag trodde. Så det är jag glad för.
Jag vet också att det är lättare för mig att hålla motivationen/vara strikt om jag ser resultat på vågen, så det var ett bra inköp.

(Frukost; Kvarg med äpple och kanel. Lite mixade nötter. Jag är försiktig med nötterna pga fettet, men samtidigt är det ju ”bra fett” man får från nötter, så jag unnar mig det någon gång.

Lunch; Omelett med röd paprika, svamp, ost 17% och skinka.

Middag; Lövbiff som jag brer smaksatt mjukost på och rullar ihop till rullader. Tomatsallad till.)

Spegel

Vi är lika på så många sätt. Båda älskar att vara ensamma. Det har jag alltid tyckt om, redan som barn.
(Dock inte så ensam som den senaste tiden!)
Lite har jag väl dock gått emot det, eftersom jag skaffat mig en hel drös med barn ?

Hoppas du får en fin dag på stan. Skönt att strosa!

Hoppas vi hörs senare idag. Ser alltid fram emot våra ”samtal”.

Många Kramar ??

Klart vi hörs igen idag:) det e ju nästan rutin nu :) skönt att ha en vän där ute som man kan gå igenom det här med.. och få ny input och inspiration från❤️. Att du skaffat många barn tycker jag e underbart.. att uppskatta ensamhet kan man göra ändå ... vi har inga barn och tåget har nog gått ... men en hund kommer det bli snart den saken e klar ;)!! Jag har många gudbarn dock;). Jag kan vara social ibland och uppfattas nog som väldigt extrovert ... men samtidigt kan jag utan problem åka iväg en vecka heeeelt ensam på semester ?... ett minne e när jag firade midsommar ensam i stockhom em gång .. 4 dygn .. BARA jag och god mat och min terass... MAGI :)!! Hur som ... jo jag Fattar det där med suget .... jag känner det också.. eller mer få tyst på nerverna typ... jag har inte kommit iväg ännu Till stan.. har städat och fixat och ätit lunch dushat osv .. och sen kände jag bara att luften gick ur mig .. måste börja springa ! Så är det! Då kommer energin. När jag mår som jag gör just nu!! DÅ blir jag sugen på att dricka vin.. för då släpper den här tröttheten och jag blir pigg!! Men!!! Endast ett tag??.. sen kommer baksidorna .. tror det e viktigt i dessa ” SUG” lägen .. att man e snäll mot sig själv ... jag ger upp stan idag till exempel jag orkar inte... går och handlar mat osv det orkar jag .. men sen blir det andningsövningar istället och en lugn dag... ökar jag kraven ... ökar suget... jag tror säkert att jag skulle kunna sitta på terassen ikväll och njuta av TVÅ glas vin och slappna av... MEN... då flyr jag... och även om det stannar p två glas.. så är ovanan igång igen och det e DEN jag måste bryta.. inte fly till vinet hela tiden jag e trött nervös orolig eller va fasen det nu e... nej.. idag är en nykter dag det med! Jag får väl ta en Treo om det blir för tungt i huvudet ?. Roligt att du e glad för vågen.. och att du upplever det positivt med den.. min visar 10 kilo VIN och okynnesätande?? men det ska bort. Vilken god matsedel idag :) jag åt äggröra med avocado till frukost , biffsallad med råkost till lunch och ikväll ska vi unna oss kräftor på grillen :) får bli aioli till det men skippar potatisen nu den får min man äta ;). Imorgon 0900 SKA det springas om jag så ska tvinga mig till det!;). Va underbart att du skrev ditt namn ❤️ Det gladde mig :).. grymt att du promenerade igen.. jag är stolt över dig ! Ska också gå runt sjön nu faktiskt bara för att om du kan så kan jag med ta mig i kragen :) tack för styrkan ❤️ Kikar in igen sen ;). KRAM till DIG min vän ❤️?

Spegel

Så fint med gudbarn. Det bara visar ytterligare vilken fin person du är. ”Titeln” som gudmor ger man ju inte till vem som helst!

Jag är mer introvert än extrovert, det handlar om brist på självkänsla tror jag. Självförtroendet är det inget fel på, men självkänslan svajar rejält.
Eg är det konstigt att jag inte fastnade i A’s klor tidigare, då A hjälper mycket när jag ”behöver” vara mer social.
Det oroar mig en del, det sociala längre fram...Exempelvis med tiden vill jag dejta och en nykter dejt är jag livrädd för...När jag dejtat har jag inte druckit mycket, men definitivt de där två glasen vin för en boost.

Mitt problem har ju aldrig varit det sociala. Av någon anledning har jag spärrar där, dricker ”lagom” på fester/tillställningar/krogen och har aldrig gjort bort mig, tappat saker eller haft minnesluckor. Jag ser här på forumet att det är vanligt. Och med det menar jag självklart inte att jag är bättre än någon annan (jag verkar ju snarare dricka mer än andra hemma!) - utan bara att det är intressant hur olika det kan vara och jag undrar varför jag kan begränsa mig ute, men inte hemma. Kanske för att det blir mer påtagligt hemma hur ensam och deprimerad jag är.

Hursomhelst jag hoppas ju att jag en dag kan dricka socialt. Men det verkar ju ovanligt om man läser här. Dock används det ju mer och mer i vården tydligen, begränsat drickande snarare än helt vitt. Time will tell.

Din mat idag låter underbar! Kräftor på grillen - åh så gott!!!

Bra att du lyssnade på dig själv och stannade hemma/går på promenad. Vi är ju sköra nu, som mest kanske i början, och det är viktigare än någonsin att känna efter och lyssna inåt.

Kram ?

Spegel

Apropå socialt drickande så är jag bjuden på en grillfest hos min kusin imorgon. Men jag har tackat nej, dels för att jag inte orkar vara runt många människor, men framförallt för att jag redan vet att jag inte skulle klara att tacka nej till en drink eller rosé.
Det är bara att konstatera att jag inte är där ännu. Och inse sina begränsningar.

har tänkt mycket idag.. på det du skrivit om din depression ... jag har ju nått liknande.. och jösses så hämmande det är när det slår till... folk som inte lider av detta kan ALDRIG FÖRSTÅ hur det känns när allt blir förlamat och att resa på sig är större än att bestiga K2... när kroppen svullnar upp och magen blir en boll och man e TUNG I HELA KROPP OCH SJÄLEN..
För många år sen gick jag gravt in i väggen efter att ha arbetat mig totalt sönder och samman i en glamourös men som jag tyckte.. häftig bransch.. där du ALDRIG var bättre än din senaste leverans... festerna var många .. AW på jobbet osv... det var normen.. alla festade.. och jobbade... och det var inget konstigt med det.. men efter jag blev sjuk och fick vara hemma i 2 år... insåg jag att när man väl gått in i väggen blir det aldrig som förr igen... jag har testat allt som finns från lugnande till Depp medicin.. men inget tycks bita på de där vågorna som slår till... jag kan vara stark ena dagen.. föra tt nästa vara så nerkörd och ledsen och slut i kropp och själ att jag knappt kan andas... då... hjälper ju vinet... för att man ska orka prata med folk.. orka ringa en kompis som vill snacka... orka fixa.. orka jobba... orka le.. orka med sociala sammanhang och svärmor som vill prata av sig i telefon i 2 timmar.... då... när man mår så dåligt... så har i mitt fall.. vinet varit det som gjort att jag klarat av alla dessa saker... typ två glas vitt.. snabbt... och så känner man att ok nu kan jag ringa det där jävla samtalet som man hels inte vill ringa.. eller sitta på den där middagen och låtsas bry sig när man bara bara vill blunda och sova.. då hjälper ju vinet.. det tar bort udden av allt det där.. tunga.. så kanske inte så konstigt att man ( eller jag) självmedicinerat med det. Sen kommer jag ju från en familj som bor utomlands och e mycket kontinentala.. vinet är inget konstigt.. snarare mycket konstigt om man inte vill ha en drink när man har besök osv osv.. nu menar jag inte att mina familj super.. men det är liksom e. självklarhet med sin till maten... vin till lunchen i Spanien i solen.. osv... jag har inga problem i de sammanhangen att faktiskt ta ett glas vin och njuta av att det e gott... det är är jag behöver det för att ORKA.. som jag blir rädd... när kraven blir för höga... när ingen förstår att en person som lider av nån form av depression... ORKAR INTE...
jag tror du kanske känner igen dig i lite av det jag skriver.. hur som nu blev det en massa ord plötsligt i din tråd :).. men kände för att ventillera dessa tankar med dig då jag vet att du kanske har liknande som sagt.. just nu vill jag faktiskt bara gå och lägga mig och sova bort allt det vackra utanför.. solen lyser osv.. men det går ju inte för då e jag taskig mot min man som kommer hem snart.. han e dock förstående men ja... du fattar.. inte helt lätt . :) får tröstäta lite chips så jag får upp blodsockret tror jag :) ... hoppas du e ok såhär på fredagseftermiddagen.. STOR KRAM

Spegel

Börjar nästan att gråta. Det är som om jag själv skrivit dina ord. Verkligen ord för ord. Precis så.
Och precis som du säger, har man inte varit där, så är det omöjligt att förstå.

Jag har väl själv en liten dipp så här nu på eftermiddagen efter en ok dag. Meningslösheten. Ensamheten. Ja, det jag alltid skriver om känns det som. Så jag är med dig känslomässigt. Och även om jag absolut inte önskar dig några av dessa känslor, så finner jag själviskt nog tröst i att dela dessa tankar och känslor.

Njut av dina chips. Precis som jag proppade mig full av godis i veckan. Det är alltid bättre än A iaf! Och dessutom måste vi, som vi varit inne på tidigare, vara försiktiga med att ställa för höga krav på oss själva.
Det är bra för oss att ta tag i mående/kost (utöver A), men det är ju ändå sekundärt i jämförelse med den resa vi gör när det gäller A.

Jag hoppas och tror att din kväll trots allt kommer att ljusna. Sol, grillade kräftor... Men jag förstår såklart också att när man är där du och jag ofta är, så spelar ingen sol/god mat/bra sällskap någon roll - man vill ändå bara försvinna/sova/dra täcket över huvudet.
Och om du trots allt väljer att göra det, så förstår ju din man, jag har ju förstått vilken klippa han är!
Känn dig inte taskig isåfall, nu är din hälsa, fysiskt och psykiskt, viktigare än något. Och det kommer även att gynna din man i längden.

Tänker på dig. ???

Spegel

Ps. Jag ser inte denna tråd som min tråd, utan det har blivit vår tråd - och det är jag sååå glad för. Så tänk aldrig så - tvärtom, jag blir alltid glad när du skriver.

(Och självklart är det inte bara vår tråd, utan jag uppskattar även om andra vill ”hoppa in” - men det verkar inte bli så ? Men det är också okej. Jag är mer än tacksam som det är nu också.)